Springen op je bed

Reken even uit: een dag heeft 24 uur, waarvan je er 8 in bed doorbrengt. Dat is minstens een derde van je tijd. Tijdens deze ontspannen uren zijn een aantal dingen van belang, waarbij een goede ondersteuning van jouw lichaam met stip op nummer 1 staat. Westwing verklapt het geheim van lekker slapen!

Koning van de matrassen

Niets mis met een gewoon matras, maar als je op zoek bent naar een bed dat jouw ruggenwervel, heupen en nek het beste ondersteund is het een boxspring. Westwing is gek op deze bedden en legt uit waarom.

Koffietijd-Westwing
Dit bed ziet er niet alleen uitnodigend uit, maar is ook nog eens goed voor jouw gezondheid. Healthy & gorgeous, wat wil je nog meer?

Een boxspringbed bestaat uit verschillende lagen. De eerste laag is het boxspringonderstel: een matras op pootjes met metalen spiraalveren en een schuimlaag. De tweede laag is het dikke boxspringmatras, dat vaak is opgebouwd uit meerdere lagen of zones die zorgen voor een gelijkmatige ondersteuning. De derde en laatste laag is het topmatras, deze laag is er niet alleen voor het slaapcomfort, maar vooral ook voor de vochtregulering.

De voordelen van een boxspringbed

  • Niemand wil zijn bed uitdrijven: Boxspringbedden hebben een goede ventilatie
  • Niets zo vervelend als koude voeten… Boxspringbedden zorgen voor een goede temperatuurregeling
  • Slapen als een prinses zonder erwt: Boxspringbedden hebben een royale hoge instap
  • Je hebt je nog nooit zó uitgerust gevoeld: Het gewicht wordt gelijkmatig verdeeld door het boxspringbed
Koffietijd-detail
Gek op luxe beddengoed? Wij ook! Shop het beddengoed van Twentse Damast nu in de sale.

Natuurlijk vinden wij van Westwing het ook niet onbelangrijk dat de slaapkamer er goed uitziet. Ook daar draagt een boxspringbed zijn steentje aan bij. Dankzij de hoge instap en het gestoffeerde onderstel zorgt deze comfortabele vriend voor een luxe look. Leer alles over bedroom styling van Style Director Odette, die te gast was bij het tv-programma Koffietijd, en transformeer jouw slaapkamer. Shop jouw nieuwe boxspringbed en ga aan de slag!

Charlotte Kalshoven

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline