Steel de stijl: koninklijk wonen

Een kasteel zit er misschien nog even niet in… Maar een interieur waar ook Maxima zich thuis zou voelen, ligt binnen handbereik. Zet je kroontje maar snel op: koninklijk wonen doe je zo!

01.-intro

De basis van koninklijk wonen? Pronkstukken! Let wel een beetje op met uitpakken: kies wat je in huis haalt heel bewust en zorg voor een goede balans. Een interieur vol eyecatchers verliest zijn kracht. Zorg dus dat er koninklijke charme ontstaat en dat je huis geen museum wordt.

02.-hal

De hal

Koninklijk wonen begint al bij de eerste indruk. Hoe groot of klein je hal ook is, maak er een entree van. Heb je ruimte voor een sidetable of statig kastje met mooie ronde vormen? Zet er één of twee chique lampen op voor een style statement. Prachtig samen met een paar glanzende accessoires!

03.-woonkamer

De woonkamer

Kies voor een comfortabele bank en kleed ‘m aan met kussens met verfijnde details. Hang een kroonluchter als pronkstuk in de zithoek. Zet een prachtig kastje neer met daarop bijzondere deco. Een oude foto in een antieke lijst, een prachtig vaasje met bloemen in pastelkleuren… Ook mooi: een oude platenspeler. Maak het speels met een bar card met daarop prachtige karaffen en glazen. Wil je koninklijk wonen met een klassieke basis? Zorg dan ook voor donker hout en mooi diepbruin gekleurd leer in de woonkamer.

04.-keuken

De keuken

Een echte Koningin laat in elke ruimte in huis haar verfijnde smaak terugkomen. Of ze nu wel of geen keukenprinses is, een mooi servies voor de high tea mag natuurlijk niet ontbreken. Wat denk je van kopjes en schotels in mooi bewerkt roze? Vergeet ook zeker het luxe bestek en mooie tafellinnen niet. Koninklijk wonen zit hem in de details!

05.-slaapkamer

De slaapkamer

Wit beddengoed, veel kussens, plaids, een pracht van een spiegel, sierlijke nachtkastjes met daarop een klein vaasje met roosjes… Koninklijk wonen betekent ook in de slaapkamer jouw verfijnde stijl door laten schemeren.

06.-badkamer

De badkamer

Badderen als een koningin? Heerlijk! Zorg voor een vleugje romantiek om koninklijk wonen ook in jouw badkamer voor elkaar te krijgen. Bloemen op de wand, een sierlijke wastafel, gedroogde bloemen, een heerlijke geurkaars, zalig zachte handdoeken… Voel jij je al de koning te rijk?

Sophie Don

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline