Stress less

Ben jij een echte workaholic? Iedere dag in de weer met je – o zo leuke, maar soms monsterlijk vermoeiende – kinderen of gewoon van nature een bezige bij? Omdat die fulltime masseur aan huis, supernanny of secretaresse van wereldformaat niet behoren tot de meest realistische opties hebben we hier de beste tips voor een rustgevend interieur. Want met een relaxt interieur wordt dat ontspannen een stuk makkelijker!

2

Regel 1: Go nude

Lijkt een open deur, maar de basis van een rustig interieur vind je door te kiezen voor rustige kleuren. Nude kleuren zijn hiervoor perfect geschikt! Denk aan verschillende tinten wit, grijs en beige, gecombineerd met pasteltinten voor een zachte touch.

4

Regel 2: Very fluffy

Accessoires in zachte en ronde vormen zorgen ervoor dat jouw interieur toegankelijker én rustiger wordt. Vul je bank met zachte kleden en lekkere fluffy kussens en maak zo van jouw woonkamer de ultieme plek om te genieten van wat quality time met jezelf!

3

Regel 3: Material girl

Een interieur waarin meubels en accessoires in natuurlijke materialen de hoofdrol spelen, ademt genoeg rust uit waardoor jij je straks ook in tijden van drukte toch even waant in een vakantiehuis. Denk aan hout, linnen en katoen en …. Relaxen maar!

5

Regel 4: Light it up!

TL-verlichting doet niet voor niks denken aan een afspraakje met de tandarts. Niks zo arelaxt als een overbelicht huis. Verruil je felle spotjes voor meerdere sfeerlampen en maak het af met wat gezellige kaarsjes.

6

Regel 5: Super smells

De finishing touch, waardoor jij straks lekker kunt ontspannen in je eigen huis: een aangename geur. Ben jij van de Oosterse geurstokjes, kaarsen met de meest bijzondere aroma’s of houd je het liever bij een vers bosje welriekende bloemetjes? Je zult merken dat een passend luchtje bijdraagt aan dat ultieme gevoel van ontspanning.

1

Omdat we bij Westwing dol zijn op onze relaxmomentjes – en dat bijbehorende interieur – selecteerden we de mooiste, rustgevende items voor een ultiem ontspannen interieur. Relaxen ging nog nooit zo makkelijk!

Sophie Don

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline