Studio Mikabarr

Interieur, fashion, kunst en dat dan allemaal gecombineerd in één interieurlabel. Wat?! Textiel – en ontwerpstudio Mikabarr is van al deze markten thuis en produceert de meest prachtige fashion – en interieurcreaties met een artistieke knipoog. En voor iedereen die geen tripje naar Tel Aviv op de planning heeft staan, zorgt Westwing gewoon dat de speciaal geselecteerde Mikabarr beauties deze kant op komen!

6

Een innovatief label
Het label Mikabarr produceert innovatieve 3D creaties, bijzonder textiel en vooruitstrevende fashion – en interieuritems. Daarbij maakt de studio gebruik van verschillende druktechnieken. Deze oeroude techniek stamt uit de vijftiende eeuw en is weer helemaal terug is van weggeweest. And here to stay!

3

Mikabarr interior
In 2012 startte Mika Barr haar eerste interieurlijn. Deze accessoires, met hun museumwaardige patronen, werden wereldwijd op verschillende woon- en designbeurzen tentoongesteld. Inmiddels zijn deze kussens, plaids, poefs en andere items te vinden in speciaal geselecteerde boetiekjes over de hele wereld. En dan bedoelen we ook echt de hele wereld – van Europa en Noord-Amerika tot aan Australië en Azië.

1

Fresh designs
Zoals zoveel bedrijven heeft ook studio Mikabarr een doel. En dat luidt als volgt: frisse, innovatieve producten maken, die op ambachtelijke wijze worden vervaardigd. Sounds like a great goal to us! Mika laat zich zowel door de stad als de natuur inspireren bij het realiseren van haar doel.

7

The Mikabarr look
De items van Mikabarr herken je aan het design, dat een artistiek, grafisch randje heeft waardoor dat kussentje of plaid net een kunstwerk in je huis is. Doordat je deze interieur accessoires zelf in verschillende vormen kunt vouwen, creëer je een uniek en driedimensionaal effect. Producten die rijk zijn aan textuur en kleur, terwijl de strakke lijnen en moderne elegantie behouden blijft. We hebben het hier over modern design met een speelse touch! En laat dat nou zijn waar onze interieurhartjes een slag van overslaan!

 

Kun jij ook niet wachten om je interieur onder te dompelen in de meesterlijke Mikabarr look? Check hier onze piekfijne selectie!

 

Sophie Don

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline