The art of display

Zie jij ze ook vaak in magazines? Foto’s van perfect gestylde interieurs met vaasjes, krukjes en andere leuke accessoires in de meest bijzondere composities? Maar hoe creëer je nou zo’n look in je eigen huis zonder dat het er meteen uitziet als een etalage? Goede vraag! Aan de hand van deze simpele tips & tricks van onze styledirector Odette en een te gek filmpje, krijg je the art of display binnen no time onder de knie.


Pak gerust een pen en papier erbij, want deze essentiële tips gaan je interieur voorgoed veranderen! Let op kleurgebruik, houd rekening met hoogte verschillen en last but not least: combineer en experimenteer met verschillende materialen, vormen en stijlen. Oftewel, leer te stylen zoals Odette!

 

CollageTip: haal de etiketten van je schoonmaakmiddelen af en de producten waar je niet zo gauw van warmloopt, worden in een keer super stijlvol.

Let’s talk about color!
Liggen jouw boeken weg te stoffen in een kast? Zonde! Vaak hebben ze namelijk hele mooie kaften in verschillende kleuren. Dit maakt ze uiterst geschikt om op subtiele wijze je interieur extra kleur te geven. Kies opeenvolgende kleuren of kleurtinten voor een sterk effect. The perfect touch? Combineer dit serene plaatje met knalgeel, zodat je zorgvuldig gestylde hoekje extra opvalt en flink wat energie uitstraalt.

IMG_0025WESTWING-ART-OF-DISPLAY--BY-FEMFOTOGRAFIE
Door je boeken op te stapelen kun je ook nog met de vorm spelen. Oogt creatief, toch?

Afraid of heights?
Natuurlijk kun je lijsten gewoon ophangen. Maar je kunt ook kiezen voor de creatieve manier: zet ze neer! Door meerdere lijsten van verschillende groottes naast elkaar te zetten, krijg je een verschil in hoogte en daardoor een speels effect.

IMG_0006WESTWING-ART-OF-DISPLAY--BY-FEMFOTOGRAFIE

Through the eyes of an interior stylist.
Kijk eens anders naar materialen en vormen en er gaat een wereld voor je open! Maak een eigen expositie van de ingelijste veren die je hebt gevonden tijdens die fijne boswandeling. Maar ook producten die je vervoeren naar prehistorische tijden zijn een absolute trend! Denk aan de ouderwetse letterbak, die een enorme come back heeft gemaakt in interieurland.

IMG_0113WESTWING-ART-OF-DISPLAY--BY-FEMFOTOGRAFIE
Een letterbak kun je natuurlijk ook gebruiken als organizer voor in je home office. Onthoud bij de inrichting ervan: hier ben jij de baas!
IMG_0048WESTWING-ART-OF-DISPLAY--BY-FEMFOTOGRAFIE
Gebruik die letterbak als kruidenbak… Alles kan!

De mogelijkheden zijn enorm! Met deze tips en een stukje creativiteit kom je al een heel eind. Nu nog de mooiste meubels en accessoires voor dat perfecte interieur… Shop ze hier bij Westwing!

 

Foto’s: FEM Fotografie

Sophie Don

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline