Unique Ethnic

Met oog voor details, veel warme kleuren, natuurlijke, aardse materialen, organische vormen en als kers op de taart veel bijzondere, decoratieve objecten of maskers. Meegenomen uit verre landen doen ze denken aan inheemse stammen, bijzondere rituelen en culturen van over de hele wereld. Deze one-of-a-kind pieces zijn absolute must-haves voor een uniek ethnic interieur!

Trendartikel-4_deel1

Als je niet jaarlijks op reis gaat naar verre landen om zo’n bijzonder item in huis te halen, kun je in onze sale Chique Afrique de meest prachtige decoratieve maskers, manden, krukjes, onderzetters en decoratieve objecten vinden die zó uit Afrika lijken te stammen.

Is jouw interieur modern? Dan voeg je makkelijk karakter toe met een decoratief object in de vorm van een schelpenketting. Is jouw interieur aan de donkere kant, dan is zo’n decoratief object in turquoise perfect geschikt. Oftewel, deze bijzondere beauties passen in ieder interieur!

Trendartikel-4_deel2

Door jouw moderne bijzettafel te versieren met een van deze gewilde objecten, combineer je verschillende stijlen met elkaar en creëer je zo een speelse look.

Trendartikel-4_deel3

Niet alleen in de interieurwereld vind je deze unieke, ethnic pieces. Ook op de catwalk zie je deze trend in overvloed, al sinds de jaren 1960. Ontwerpers als Missoni, Moroso & Linteloo laten zich al jaren inspireren door deze stijl. Ook in hun modeontwerpen zien we de warme kleuren, opvallende patronen en vaak grafische vormen naar voren komen.

Perscentrum Wonen Mode
Beeld: Pers Centrum Wonen

Geïnspireerd geraakt? Vind de mooiste decoratieve items, krukjes, manden & meer in onze sale Chique Afrique!

 

Marte Steendam

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline