De thuisblijfkerst van blogger Sanne Pol

thuisblijftkerst_banner

Het is weer tijd voor de mooiste periode van het jaar: kerst. Bij Westwing staat kerst weer in het teken van ‘lekker thuisblijven’. We verdiepten ons dus in de verschillende manieren om jouw kersthuis te versieren. En nieuwsgierig als we bij Westwing zijn, willen we maar al te graag weten hoe onze geliefde bloggers kerst vieren! Je checkt hier het kersthuis van Sanne Pol van enstijl.

Interieurstylist, blogger en fotografe Sanne Pol (31) kennen we natuurlijk nog van de binnenkijker in haar prachtige, eclectische huis in Haarlem. Sanne’s interieur is al helemaal kerst-proof en wij mochten alvast een kijkje nemen!

sanne pol

Thuisblijfkerst

Sanne vind het heerlijk om kerst lekker thuis met haar familie en vrienden door te brengen. “Wij gaan weer Home Alone kijken, vooral Home Alone in New York (voor de honderdste keer!) en natuurlijk doe ik veel kaarsen en lichtjes aan. Maar ook gaan we warme chocolademelk met rum drinken en lekker eten aan een gezellige tafel met vrienden.”

02_sannepol_thuisblijfkerst_westwing_blogger

De boom

“Ik heb er twee: een alternatieve boom (een olijfboom met lichtjes erin) en een kunstboom. Deze heeft besneeuwde takken met daarin veel decoratie in wit en goud. Eerst wilde ik altijd alleen een echte boom, maar deze bevalt toch wel erg goed!”

03_sannepol_thuisblijfkerst_westwing_blogger

Decoratietips van Sanne Pol

“Met bijvoorbeeld zwart en goud masking tape kun je heel makkelijk een kerstboom op de muur maken. Deze kun je dan na de kerstdagen ook zo weer weg halen!” Naast een traditionele kerstboom gaat Sanne dit jaar ook voor een stijlvolle kersttafel. “Werk met verschillende materialen op tafel. Linnen combineert mooi met goud, maar ook met kant bijvoorbeeld.” Sanne heeft gekozen voor deze gouden combi. Het imperfecte servies dat zij gebruikt is dan ook gemaakt van porselein met een gouden coating. Verder liggen er servetten op tafel van linnen en kant. “Deze kun je natuurlijk kopen óf zelf maken van een stuk stof.”

05_sannepol_thuisblijfkerst_westwing_blogger
04_sannepol_thuisblijfkerst_westwing_blogger

 

Meer lezen? Check hier de blog van Sanne Pol!

Fotografie: Michiel Maessen

Manon van Vliet

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline