Toen was geluk heel gewoon

We keken allemaal naar de tv-serie Toen Was Geluk Heel Gewoon. Zestien jaar lang waren de Rotterdamse buschauffeur Jaap Kooiman, zijn vrouw Nel, Simon Stokvis, Meneer Harmsen en de rest een vast onderdeel van het gezin. Met deze kleurrijke figuren kon je lachen, huilen en heerlijk klagen over het feit dat vroeger alles beter was.

In de nieuwe film is het 1974. Het Nederlandse voetbalelftal heeft net de WK-finale verloren van aartsrivaal West Duitsland. Het hele land is in rouw en Jaap Kooiman gooit uit pure frustratie zijn televisie uit het raam. Deze gebeurtenis geeft de voorzet voor een hilarische, spannende en ontroerende familiefilm.

De seventies stijl van de film is ook als het gaat om interieur ontzettend inspirerend. Verzadigde kleuren als okergeel, warm oranje en bruin zijn de perfecte basis voor een huis vol retro stijl. Shop de stijl van Jaap en Nel Kooiman nu bij Westwing:

magazine_productfoto

1. In de jaren 70 ontzettend populair: het Oosterse tapijt! De rijke kleuren van dit exemplaar zorgen in een modern interieur voor een fijne stoot retro stijl.

2. Onder het motto “vroeger was alles beter” is tuttig servies zoals dit kopje met schotel helemaal hot.

3. Deze strijkplank met seventies print in dé kleuren van het decennium maakt het strijken alleen maar leuker!

4. Haken, breien, macrameeën… Hobby’s uit de tweede helft van de vorige eeuw zijn weer populair. Dit bord doet denken aan een zelfgemaakt exemplaar en zorgt aan de muur voor een fijn retro accent.

5. Natuurlijke materialen zijn sinds de jaren 70 weer in style. Deze set van 2 bijzettafeltjes geven jouw huis een rustiek accent in de stijl van Jaap en Nel Kooiman.

Westwing mag 10 x 2 kaarten weggeven voor de film. Om kans te maken op de kaartjes, mail je naam en contactgegevens naar: winnen@westwing.nl

Pinterest-Logo

Tekst: Westwing
Beeld: Westwing

Charlotte Kalshoven

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline