Trend: Golden Geo

De echte interieurfans zien in elk leeg plekje een extra kans om met accessoires aan de slag te gaan. Zeg daarom dag tegen dat allerlaatste kale plekje op die kast, dat bijzettafeltje of aan het plafond en kleur het in met dé trend van nu: golden geo.

combi

Deze trend – gespot op de woonbeurs – is een speels spel van goudkleurige accessoires in de vorm van cirkels, driehoeken, vierkanten en rechthoeken. Met deze wiskundige vormen en geometrische dessigns kun je alle kanten op. Perfect voor de moderne en strakke uitstraling van je interieur.

oninterior

Toch is de geometrische trend niet altijd goud van kleur geweest. De trend is al een tijdje aan de gang, maar werd eerst vooral gecombineerd met lichte kleuren en pastel. Pas later kwamen zilver en koper om de hoek kijken en nu is goud aan de beurt.

combi2

Het leukste van geometrische vormen in huis? Je kunt deze lijn letterlijk doortrekken tot op de muur. Door geometrische vormen op de wand te schilderen, kun je je ruimte groter laten lijken. Ga jij voor groots? Combineer de vormen dan met contrasterende, primaire kleuren. Dit versterkt het vergrotende effect. Alle combinaties zijn mogelijk!

Lise Steegmans

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline