Vier kerst met Rivièra Maison

De feestdagen staan weer voor de deur. Hoe kom je deze dagen nu extra mooi en stijlvol door? Dat weet Nico Tijsen, creatief directeur van het succesvolle Rivièra Maison, als de beste. Geïnspireerd op modetrends creëert hij een look die de persoonlijkheid van de bewoners weerspiegelt, ook tijdens de feestdagen! Leer ook deze kerst stylen als een pro met de tips & tricks van deze master in style!

Rivièra Maison

Rivièra Maison

Rivièra Maison kennen we natuurlijk allemaal van hun gebruik van natuurlijke materialen zoals hout en linnen. Deze rustige basis kun je aanvullen met bijzondere items. En juist dát zorgt ervoor dat ieder huis, voorzien van genoeg items van Rivièra Maison, die relaxte sfeer uitstraalt waar Westwing zo blij van wordt. Ook voor de kerstdagen heeft het merk veel in zijn mars! Persoonlijkheid aanbrengen in een interieur is volgens Nico essentieel, ook tijdens de feestdagen.

Ik ben continu bezig met hoe mensen leven en vertaal dat vervolgens door naar interieur

Rivièra Maison

Learn from the best

Een klassieke kerstsfeer zet je natuurlijk neer met een mooie, grote kerstboom vol zilveren en gouden ballen en witte strikjes. Met de leuke decoratieve kerstboompjes van Rivièra Maison kun je je kersthuis extra knus maken. Zet bijvoorbeeld twee glinsterende boompjes in het midden op een zilveren dienblad met twee elektrische boompjes ernaast. Als finishing touch een handvol schijfjes hout erbij voor het natuurlijke effect.

Rivièra Maison

Wat ooit begon als een bloemenwinkel, is inmiddels uitgegroeid tot een woningmerk met een mondiale flair. Maar de liefde voor groen en bloemen is gebleven: ieder huis kan volgens Nico wel een flinke dosis groen gebruiken. “Groen doet het huis leven, planten creëren een home.” Zelf houdt Nico het meest van grote, exotische planten. Nico laat zich maar wat graag inspireren door de trends die je op de catwalk voorbij ziet komen.

Mode is mijn inspiratiebron. Ik ben altijd op zoek naar manieren om modetrends te vertalen naar een modieus interieur

Rivièra Maison

Nico’s kerstfeest

Één van Nico’s favorieten van Rivièra Maison is de ‘Doubble Hurricane.’ Prachtig om te decoreren en een eyecatcher voor in huis. Een leuk idee is om hem te vullen met veel natuurlijke materialen: bijvoorbeeld mos en wat mooie besjes, bijvoorbeeld de besjes die Nico gebruikt van een Franse palmboom. Leg de besjes op z’n kop met daarbij wat gesuikerde appeltjes én natuurlijk wat dennenappels. Het is tenslotte wel kerst. Als finishing touch gebruikt Nico een kerstster gevuld met glitter en wat kleine zilveren sterretjes om het lekker te laten sprankelen.

Rivièra Maison

Marte Steendam

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline