Viva Mallorca

Maak kennis met het Spaanse eiland Mallorca. Waar je op buureiland Ibiza vooral goede feestjes vindt, is Mallorca het eiland voor een zonovergoten vakantie vol adembenemende natuur. De rotsachtige kust wordt gekenmerkt door kalme baaien. De azuurblauwe zee ligt vol met witte zeilbootjes. Niet alleen de natuur op Mallorca inspireert. In de mooie stad Palma de Mallorca vind je volop cultuur en architectuur. Shop de woonstijl van Mallorca in de Een droomhuis op Mallorca sale, die start op zondag 17 Augustus.

Mallorca-1-1

Hoe je de hippe woonstijl uit Mallorca mee naar huis neemt? Kies eerst voor een witte basis. Rustige muren geven jou een ontspannen gevoel. Heb je geen houten vloer? Een tapijt van een natuurlijk materiaal als sisal of koeienhuid geeft jouw vloer de goede look.

RU_living4media_11225445_no_nl

Vul deze heldere basis vervolgens aan met accessoires in grijs, taupe, bruin en creme. Meubels van massief teakhout zijn tijdloos en glanzende lampen in metallic tinten als koper en messing zorgen voor een vleugje glans. Glazen vazen vol veldbloemen en grafische kussens zorgen voor een kleuraccent. Ben je op zoek naar een contrasterende tint voor je accessoires? Kies dan voor turquoise in alle schakeringen. Deze kleur doet denken aan de zee.

Mallorca-1

Charlotte Kalshoven

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline