Wereld van kleuren

Door haar gebruik van bonte kleuren is interieurdesigner Tricia Guild wereldberoemd geworden met haar label Designers Guild. Geniet van een inkijkje in haar magische stijlwereld.

Tricia Guild

Black and White

Sobere kleuren en bloempatronen: de slaapkamer in zwart en wit is romantisch door de bloemenprints zonder kitsch te worden. Het bed en nachtkastje getuigen van een bijna Spartaanse nonchalance.

Tricia Guild_2

Blauw zover het oog reikt

In deze ruimte zie je dat streep-, bloemen- en ikatpatronen harmonisch samen kunnen gaan, zolang ze tot dezelfde kleurenfamilie behoren. De combinatie staat garant voor een goed humeur!

Tricia Guild_3

Prinses gezocht!

Een vrolijke meisjeskamer door de gedetailleerde prints in vele schakeringen van roze en babyblauw. Voor moderne prinsesjes!

Tricia Guild_4

Bonte helderheid

De puristische woon- en werkruimte komt tot leven door de opvallende kleuren in het midden. De strakke meubels voegen zich stemmig in het geheel.

Tricia Guild_5

Fris als voorjaar

Vrolijke kleuren als paars, groen en geel gecombineerd met een kleine zitgroep tegen een paleisachtig decor van hoge plafonds en muren, zo ontstaat een spannende stijlmix!

Tricia Guild_6

Ladylike

Vlotte animalprints gaan de verbinding aan met romantische bloempatronen, met als resultaat een modieus woonparadijs met glamour!

Tricia Guild_7

Tricia Guild: een bijzondere kijk op kleuren

Tricia Guild is een van de bekendste interieurdesigners ter wereld. Ze is als geen ander in staat om kleurrijke en toch zeer stijlvolle interieurs te ontwerpen. Haar label Designers Guild heeft al lang de cultstatus bereikt en introduceert in elk huis vrolijke Londense Bohemian Chic met fantasievolle dekens, kussens en kleden!

Tricia Guild_8

Charlotte Kalshoven

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline