Westwing loves Dutch Design

Volgende week begeeft tout Designloving Nederland en de rest van de wereld zich naar Eindhoven om het jaarlijkse feest voor Nederlands ontwerptalent mee te vieren: de 13e editie van de Dutch Design Week. Zoals elk jaar staat deze week in het teken van jonge getalenteerde ontwerpers en laat het publiek kennismaken met de grenzeloze mogelijkheden van design in een setting die een festivalgevoel opwekt. Dit jaar is het thema: Up. ‘Up’ drukt een richting, een beweging, en een gevoel uit.

Westwing loves Dutch Design en viert deze week mee door elke dag een andere Nederlandse ontwerper niet alleen een podium, maar ook eigen shop te bieden.

De ‘Westwing loves Dutch Design week’ begint op maandag 20 oktober. Speciaal voor Westwing hebben alle designers van Hollandse bodem een selectie gemaakt met hun ontwerpen. Zo is er 3D geprint meubiliair van Dirk van der Kooij, hippe breisels voor in huis van FLINK, prachtig porselein van Elke van den Berg, juweeltjes van sieraden van Petra Reijrink, betaalbare bulbs van Booo, strakke opbergmogelijkheden van Strackk en tegels om je stopcontact te verhullen van Suit’d®.

Daarnaast brengt het online magazine een kijkje in het creatieve brein en de keuken van de ontwerpers. Elke dag zal er een Dutch Designer in de schijnwerpers staan, met als unicum dat je meteen door kunt gaan naar de shop van je keuze om de producten in te slaan. Uiteraard biedt Westwing ook de mogelijkheid om te shoppen via de app.

Charlotte Kalshoven

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline