Westwings Easter Guide met Odette

banner

Yes! Dat lekkere lange Paasweekend staat voor de deur! Een van mijn favoriete weekenden van het jaar! Want niks hoeft en alles mag! Bovendien ben ik omringd door chocolade hazen en eitjes in allemaal verschillende smaken. Do I need to say more?

Mocht je nog geen weekendplannen hebben, dan heb ik hier jouw ultieme Westwing Paas Planning.

Zaterdag: Countryside getaway!

Na een drukke week,  trek ik er zaterdag op uit! Ik verruil mijn hakken voor stevige schoenen, stap de auto in en rijd naar de countryside om een heerlijke frisse neus te halen. En daarna lekker luieren met een kop Earl Grey thee in een echte countryside cottage. Mooie leren relaxfauteuils gecombineerd met harige kussens en ruwe, houten meubels geven een kamer die echte countryside chic look.
Note to self: vergeet je favoriete boek niet mee te nemen.

ZATERDAG

1. Vloerkleed 2. Leren stoel 3. Uil 4. Vaas 5. Leren kussen
6. Faux fur kussen 7. Lamp 8. Gevlochten mandje

Zondag : Egghunt & Relaxen

Ik begin eerste paasdag natuurlijk met het zoeken naar eieren. Deze keer niet in de boekenkast of onder de bank maar gewoon bij Westwing online. Check hier onze egghunt! Have a happy hunt!

Na al die inspanningen is het ME-time! En dat doe ik in mijn heerlijke Westwing hammam! Geurende oliën, zachte hammamdoeken en houten bankjes brengen me meteen al in die heerlijk zen modus. Helaas dames; die mooie Turkse man is niet bij de sale inbegrepen!

ZONDAG

1. Krukje 2. Ladder 3. Hanglamp 4. Vaas 5. Kussenhoes 6. Gouden palmboom
7. Hammamdoek 8. Windlicht 9. Peacock chair 10. Glazen vaas

Maandag: Paasontbijt met vrienden & Westwing’s Woonboulevard

Eerst natuurlijk lang ontbijten aan een prachtig gedekte tafel met familie en vrienden. Je legt dit soort mooie momenten wel vaker vast, maar nu heb je een nog betere reden om dat kiekje te nemen! Wie weet win jij een van mijn favoriete lampen door je mooiste paasfoto op Facebook te zetten en te delen met Westwing. Kijk hier voor meer info.

Vandaag is ook de ideale dag om op zoek te gaan naar items om jouw huis lente klaar te maken. En waar kun je dat beter doen dan op Westwing’s Woonboulevard? Geen gedoe met parkeren en drukte,  maar gewoon vanuit je luie stoel de nieuwste trends shoppen!

Hieronder een selectie van mijn favorieten waarbij het kastje met fifties look met stip op nummer 1 staat!

MAANDAG

1. Vloerkleed 2. Fauteuil 3. Hanglamp 4. Poster
5. Klok 6. 50’s kastje 7. Kan 8. Glazen kistje 

Fijn paasweekend!

Bye,
Odette

 

Charlotte Kalshoven

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline