White it is

Als je aan de kleur wit denkt, zie je misschien niet meteen een karakteristiek en spannend interieur voor je. Maar niets is minder waar! Wij weten namelijk wel raad met wit en jij straks ook. Door wit met crèmekleurige accessoires te combineren, schep je een tijdloze en romantische sfeer. Combineer wit met een contrasterende kleur zoals zwart of grijs en zorg zo juist voor een stoer en modern interieur. Door de vele tinten en nuances in kleur zoals kalk, sneeuw, poeder en whitewash kun je warmte en diepte aanbrengen in huis. Kun je niet wachten om je interieur een witte make-over te geven? Lees hier wat je allemaal met wit kunt doen!

Whiteitis05Een weetje over wit: als je slecht tegen chaos in je interieur kunt, dan is wit de kleur voor jou. Ook al staat je kast vol met spullen in verschillende vormen en texturen, doordat alles dezelfde kleurtint heeft, blijft het toch een geheel! Oftewel, wit zorgt voor rust.
Whiteitis08
Whiteitis6Houd jij ook zo van kussens? Maar weet je soms niet waar je ze kwijt moet? Plaats ze in de vensterbank of op een tafeltje en breng zo extra gezelligheid in je interieur.
Whiteitis02b 2
Whiteitis07


Al geïnspireerd geraakt door de kleur wit? Dan is het nu nog een kwestie van doorvoeren. Want een interieur is pas compleet, als alle details kloppen! Vul je witte vaas vandaag nog met de mooiste bloemen. In welke kleur? Wit natuurlijk! Deze vazen in verschillende hoogtes en vorm geven een speels karakter en het groen van de bloemen steekt extra mooi af tegen het wit van de vaas.

Whiteitis10Creëer een modern gedekte eettafel met basic servies. Leuke details, zoals een wit touw om je bestek samen te houden, maken je etentje extra bijzonder!
Whiteitis_Split

Ben jij al overtuigd van de mogelijkheden die de kleur wit met zich meebrengt? Dan is het nu tijd om antwoord te geven op de vraag: ga jij voor modern of romantisch?

Charlotte Kalshoven

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline