Winter Wonderland

Sneeuw. Bijna even ongrijpbaar als de kerstman zelf. Maar wél de inspiratie voor Westwing’s derde kersttrend. Misschien staat een letterlijke laag sneeuw niet altijd op het programma in Nederland, maar jouw huis kan –met een beetje hulp van Westwing– worden getransformeerd tot het winterwoud van jouw dromen. Laat je inspireren door dit X-Mas Trendreport en maak van jouw interieur een echt Winter Wonderland met een twist. Let it snow, let it snow, let it snow!

Jouw eigen winterwoud is pas compleet met een flink aantal bosbewoners. Kussens met besneeuwde herten en decoratieve uilen van keramiek geven jouw interieur de look van een Winter Wonderland, bedekt onder een laagje net gevallen poedersneeuw.

 

WINTERWOUD

Westwing loves X-Mas en hoopt op een witte Kerst. Het duurt nog wel even tot de eerste sneeuw valt, maar gelukkig hoef je niet langer te wachten op die stille, magische sfeer. Met de accessoires uit de Winter Wonderland sale maak jij jouw huis net zo uniek als een sneeuwvlokje. De kleur? Wit, natuurlijk. Een tijdloze tint die aangevuld wordt met zachte kleuren die doen denken aan een nachtelijk winterwoud. De uil roept vanaf het dressoir, de herten rusten uit op de bank en de sterren stralen vanuit de kerstboom: een winterwoud vol nachtdieren in de maneschijn, wat wil je nog meer?

Charlotte Kalshoven

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline