Breakfast at Tiffany’s

Stijlicoon Audrey Hepburn: of ze nu een bloemenverkoopster of een prinses speelt, Audrey doet altijd alles met een natuurlijke elegantie en stijl. De rol die haar het beste op het lijf geschreven is, is die van Holly Golightly in Breakfast at Tiffany’s.

westwing-audrey-hepburn-kooi

Wij nemen een kijkje in de tijdloze en stijlvolle interieus in deze beroemdste film van Audrey Hepburn. Wil jij deze stijl ook in huis halen? Hier zijn 5 tips:

westwing-audrey-hepburn-bad
  • 1. Durf te combineren: antiek, moderne verlichting en vintage stukken. Een van de beroemdste stukken in de film is een badkuipbankstel, gewaagd en stijlvol tegelijkertijd
  • 2. Holly had overal koffers in haar kamer. Alsof ze net een dag eerder was ingetrokken. Koffers zijn perfecte woonaccessoires die je overal voor kunt gebruiken: gebruik het als stijlvolle opbergplek of als salontafel.
westwing-audrey-hepburn-koffer
  • 3. Tiffany & Co. is in de eerste plaats een beroemde juwelenwinkel. Haal de look op een subtiele manier in huis door bijvoorbeeld een kroonluchter in een strak interieur op te hangen.
westwing-audrey-hepburn-kroonluchter
  • 4. De witte muren van Audrey’s filmappartement vormen de perfecte achtergrond voor aparte accessoires, zoals een grote vogelkooi. Doe haar na door een kooi om te toveren tot een lantaarn of lampenkap
  • 5. Combineer aparte stukken met stijlvolle vrouwelijke details. Met een gitaar laat je de romantische kant van jezelf zien en heb je tegelijkertijd een stijlvolle woonaccessoire.
westwing-audrey-hepburn-gitaar

Een interieur dat is geïnspireerd op Audrey’s/Holly’s stijl hoeft niet altijd hetzelfde te zijn. Wees niet bang om af en toe nieuwe accessoires toe te voegen, zolang het geheel maar uniek en een tikje mysterieus blijft.

Foto’s: Getty images / Living4media

Barbra Schütt

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline