Zo haal jij je eigen sophisticated jungle in huis

Hoewel de junglelook in huis nog steeds helemaal hot is, spotten wij alvast de volgende tropische interieurtrend: de sophisticated jungle. Deze luxe variant van de inmiddels bekende groene weelde in huis, brengt de jungle look naar een heel ander level. Denk: rijke donkergroentinten, gouden details, heel veel exotische planten en meubels met een luxueuze uitstraling. Oh, en hadden we al gezegd veel planten? Lees snel verder om te zien hoe jij je eigen luxe junglelook in huis haalt!

1. Droomduo: groen & goud

Dat groen en goud goed samengaan, daar bestaat geen twijfel over. De macht van donkergroen en het rijkdom van goud maken van deze twee kleuren de perfecte combinatie. Om een sophisticated jungle in huis te halen, neem je dit interieur dreamteam als basis. Ga voor de cocktail-hour look met wanden in flessengroen, goudkleurige barcarts, sierlijke bijzetters en elegant glas. Je kunt je interieur ook een gouden toets geven met spiegels, fotolijsten en andere kleine details.

2. Don’t leaf me

Misschien wel de belangrijkste factor van deze fijne trend: natuurlijk groen. Haal zo veel mogelijk exotische planten in huis. Het liefst van die hele grote met enorme bladeren. Denk aan palmen, varens, tropische bladeren en eigenlijk alles wat er in Nederland niet aan een boom groeit. Wil je liever een klein hoekje van je huis vol zetten met weelderige planten? Zet dan wat kleine groentjes bij elkaar voor een mini-jungle. Zo heb jij die tropische vibes binnen no time in huis!

3. Add some elegance

Jouw luxe junglelook is pas echt compleet met een paar elegante meubelstukken. Kies bijvoorbeeld voor een bankstel van fluweel of leer. Deze rijke stoffen stralen luxe en stijl uit, en passen perfect in het plaatje. Hoe extravaganter, hoe beter! Wat ook zeker niet mag ontbreken in jouw luxe jungle is een goudkleurige barcart of luxe sidetable. Presenteer hierop je mooiste deco, tropische plantenverzameling of luxe drankflessen & cocktailglazen.

 

Manon van Vliet

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline