Zo stylen deze bloggers hét Tomado-boekenrek

Als echte interieurfanaat is het je vast niet ontgaan dat het bekende Tomado-boekenrek weer helemaal hip is. En dan met name de klassieker in de beroemde mondriaankleuren. Laat het nu nét zo zijn dat het dit jaar 100 jaar geleden is dat De Stijl werd opgericht. In deze kunstbeweging heeft Piet Mondriaan een enorme rol gespeeld. Uiteraard laat Westwing dat niet zomaar voorbijgaan. Om dit kunstevent te vieren hebben wij twee bekende bloggers gevraagd jou te laten zien hoe je het klassieke Mondriaan-kastje mooi kunt stylen. Scroll snel verder en laat je inspireren!

Yvonne kwakkel van yvonne-kwakkel.com

Yvonne Kwakkel is al enige tijd actief op het gebied van Interieurstyling. Interieur is altijd een grote passie geweest van deze creatieveling en is daarom twee jaar geleden haar Instagram account @yvonne_kwakkel begonnen. Inmiddels kunnen 86.4k (and counting) volgers hier elke dag genieten van mooie interieurbeelden. Sinds januari dit jaar kun je voor fijne inspiratie ook terecht op haar blog yvonne-kwakkel.com.

De interieurstijl van Yvonne omschrijft ze zelf als grotendeels industrieel, met steeds meer moderne invloeden.
“Het stylen van het Tomado-boekenrek vond ik in de eerste instantie een uitdaging, maar juist daarom erg leuk om te doen. En het is best goed gelukt!”
“Het rek was uiteindelijk prima te combineren met de industriële look van mijn interieur. Met name vanwege het metaal. De veelgebruikte tinten van De Stijl en het Tomado-boekenrek vermengen zich – ondanks dat ik deze kleuren niet in huis heb – ook prima met de stoere flair
”, aldus Yvonne.

Rowena Donker van House-Proud 

Rowena Donker is bekend van styling & interieurblog Houseproud-interior.com. Hier deelt de creatieveling fijne stylingtips en interieurinpsiratie met haar lezers. Ook op haar Instagrampagina @rohouseproud komt er geregeld voor moois voorbij.

“Ik houd niet vast aan één stijl, maar mix graag alles. Als je het goed weet te combineren creëer je zo een geheel eigen look.”

De creatieve Rowena heeft het Modriaan-boekenrek gevuld met vintage accessoires om zo het coole contrast van klassiek en nieuw te laten zien. Het strakke design gecombineerd met handgemaakte, oude elementen, kleur en neutrale items: allemaal contrasten die samen een mooi geheel vormen in haar – naar eigen zeggen – eclectische interieur. Wat ons betreft is Rowena’s styling missie meer dan geslaagd!

WIN!

Wil jij ook dolgraag nú aan de slag met het stylen van het Tomado-boekenrek, maar heb je deze klassieker niet voorhanden? Houd de Instagrampagina’s van deze dames goed in de gaten, want zij mogen beide dit fantastische rek weggeven. Succes!

Bridget van Alphen

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline