10 dingen die je niet moet doen op Black Friday

Yes! Black Friday staat bijna voor de deur en wij zijn ontzettend enthousiast. Aangezien je dan te druk bent met shoppen en de beste deals niet wilt missen, hebben wij wat tips voor je verzameld. Een top 10 van dingen die je op deze legendarische dag zeker niet moet doen. Zorg dat je helemaal ready bent voor Black Friday!

10-dingen-niet-op-Black Friday-final
  1. Jezelf voorbereiden: je research heb je natuurlijk al van te voren gedaan. Weet dan ook welke van je favoriete winkels de deals voor jou hebben en sla de websites alvast op.
  2. Uitslapen: uitslapen zit er helaas niet in. Vroege vogels gaan er namelijk vandoor met de leukste sales. En het zou zo jammer zijn als je net dat ene leuke item mist!
  3. Inefficiënt zijn: tijd is geld. Alles wat je nodig hebt om je online aankopen te doen heb je al bij de hand. Je opgeladen laptop en je bankpas zijn je beste vriend op Black Friday. 
  4. Optutten: je draagt de Black Friday Look, namelijk een joggingbroek en geen make-up. Deze nude look is toegestaan vandaag!
  5. Een seizoen kijken van je favo serie op Netflix: natuurlijk stel je dit uit tot de dag na Black Friday, zodat je kunt bijkomen van je online-shopping avontuur.
  6. Een 3-gangen diner voorbereiden: op Black Friday laat je Thuisbezorgd.nl het werk doen om geen tijd te verliezen (zie punt 3).
  7. E-mails en andere berichtjes checken: je zult prioriteiten moeten stellen…
  8. Lunch met je beste vriendin: de bijpraat sessie zul je misschien wel missen, maar bij de volgende lunch kun je pronken met je splinternieuwe aankopen.
  9. Een shop-pauze nemen: het is een kwestie van minuten of de nieuwe deals vliegen je om de oren. Dit wil je niet missen!
  10. Werken: als fashion liefhebber heb je de hele dag al maanden geleden vrij genomen.

Psst… wat je op deze dag ook echt moet doen is shoppen bij Westwing. We hebben namelijk een hoop verschillende sales, fantastische merken en kortingen tot wel 80%.  

Happy Black Friday Shopping!

Beeld: Westwing Home & Living

Zlata Koleda

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline