5 beauty tips om de winter te overleven

De winter is begonnen! Buiten is het koud en binnen zetten we allemaal de verwarming lekker hoog. Die temperatuurverschillen en droge lucht zijn nou niet bepaald goed voor onze huid.. maar no worries: wij hebben voor jou alvast een aantal beauty tips op een rijtje gezet. Kom maar op met die winterkou!

beauty tips

1. Rijkelijk smeren

Smeer je huid ‘s ochtends lekker in met een extra dikke crème en doe in de avond hetzelfde. Met een beschermend laagje kan je huid nét even wat meer hebben. Je brengt het vochtgehalte weer in balans en dat zie je: een glanzend en blozend huidje!

beautytips

2. Hydrateer meer

Misschien wel de belangrijkste uit dit beauty tips lijstje! Zorg dat je regelmatig drinkt in de winter, dit voorkomt een droge en schrale huid. Zet bijvoorbeeld een flesje water op je bureau, of drink een paar heerlijke koppen van je favoriete winter thee.

03_winter_beautytips_tips

3. Tem je haar!

Waar zon, zee en chloor in de zomermaanden de boosdoener zijn, hebben we in de winter wind, regen en de centrale verwarming. Verwen je haar eens met een masker! En vergeet niet om je haren droog te maken voordat je op een koude ochtend de deur uit gaat: hiervan breekt je haar af.

04_winter_beautytips_tips

4. Douche niet te heet

Je kijkt er al de hele dag naar uit: een heerlijk hete douche als je thuiskomt. Maar pas op, het droogt je huid enorm uit! Probeer toch een tikkeltje minder heet te douchen en verzorg je huid daarna met een hydraterende bodylotion.

05_winter_beautytips_tips

5. Lippen om te zoenen

We kennen het allemaal wel: die vervelende droge lippen met barstjes in de wintermaanden. Ga niet als een bezetene smeren met allerlei lipbalms, want sommigen drogen je lippen juist uit. Kijk altijd of je lipbalm een verzorgend ingrediënt als Aloë Vera bevat: zo blijven ze zacht én kusbaar!

Manon van Vliet

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline