5 tips voor vaderdag

Daddy’s have superpower! Vaderdag is bij uitstek de dag waarop je jouw lieve papa eens flink in het zonnetje kan zetten. Wij hebben een lijstje voor jou samengesteld met 5 supergoeie tips om jouw vader in de watten te leggen. Ook prima geschikt voor lastminute beslissers!

afbeelding-1

Biertje?

Hoe je het ook wendt of keert, mannen zijn nu eenmaal gek op bier. Maar omdat vaderdag een speciale dag is, vinden wij samen een doodgewoon biertje drinken nogal afgezaagd. Stel daarom een set samen met speciaalbiertjes van verschillende brouwerijen. En nu niet gelijk alles samen opdrinken. Cheers!

afbeelding-2

Spik & span

Behandelt jouw vader zijn auto met net zoveel zorg en liefde als jou? Dan zal hij wel eens heel blij kunnen worden van een blinkend schoon gewassen auto. Geen puf om die handen uit de mouwen te steken op jouw vrije zondag? Dan is de wasstraat ook een behoorlijk goed alternatief. Op die stralende glimlach van jouw vader kan je in ieder geval rekenen!

afbeelding-5

Erop uit!

Is jouw vader een echt buitenmens? Pak die picknickmand dan maar alvast in met lekkers. Even die fietsen een beetje oppoetsen, fietsroute uitstippelen en neerstrijken op dat weidse, groene open veld. Flesje bubbels erbij en genieten maar!

afbeelding-3

Wie is de chef?

Dat mannen uitstekend bieflappen kunnen grillen op die BBQ is geen geheim. Maar op vaderdag ben jij voor de afwisseling eens de chef. En dat betekent niet dat jij alleen de satéstokjes zo nu en dan omdraait. Dat betekent ook dat jij de inkopen doet, de bbq aanzet, grillt en weer schoonmaakt.

afbeelding-4

Vaderdag voor early birds

Zet jij jouw wekker maar een uurtje vroeger op de ochtend van vaderdag, er is namelijk werk aan de winkel. Eitje koken, croissantje bakken, verse jus persen en dat allemaal voordat jouw vader ontwaakt. Glip zachtjes het huis binnen en serveer dit alles op een vrolijk ontbijtservies. Want je weet het: wie vrolijk kijkt in de morgen, die lacht de hele dag.

Marte Steendam

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline