Auping X Mae Engelgeer

Nu Auping een samenwerking is aangegaan met textielontwerpster Mae Engelgeer kunnen we allemaal prin(t)sheerlijk gaan slapen. Met een gedeelde liefde voor kleuren en materialen zijn beide partijen voor elkaar voorbestemd om ons een goede én fashionable nachtrust te bezorgen.

 

 Auping

Mae is hot

In de mooiste magazines en design stores komen we de interieurstoffen van Mae Engelgeer tegen. Deze Nederlandse ontwerpster heeft dan wel een studio in Amsterdam, haar collectie reikt veel verder dan onze hoofdstad. Van Japan tot Amerika – Mae is hot. Met een bijzonder oog voor kwaliteit en kleur, kleedt zij onze interieurs aan met de mooiste stoffen en prints. En ook voor het productieproces blijft zij niet dicht bij huis. Zo liet zij de meubelstoffen voor haar ‘Mode’-collectie weven in Schotland en reisde ze naar Nepal af om vloerkleden te laten knopen voor haar ‘Hues’-collectie. En dat allemaal om de beste kwaliteit te kunnen leveren. Haar prints herken je aan de geometrische vormen, lineaire elementen en het bijzondere kleurgebruik. Zachte tinten worden tegenover zwart-wit patronen geplaatst waardoor er bijzondere contrasten ontstaan. Nieuwsgierig geworden? Check de limited edition collectie die zij voor Auping ontwierp.

Auping

Next level slapen

Om ons slaapcomfort naar een next level te tillen, sloegen de twee Nederlandse merken Auping en Mae Engelgeer de handen ineen. De duurzame designbedden van Auping vormen een stijlvol podium voor het bedtextiel dat Mae Engelgeer speciaal voor dit merk ontwierp. De collectie bestaat uit een dekbedovertrek, een geknoopte kelim en een geweven sierkussen en sprei. En dat allemaal gesierd door een herkenbare Mae Engelgeer-print waarin zachte kleuren, zwart-wit motieven, geometrische vormen en strakke lijnen de hoofdrol spelen. Ondanks dat het handschrift van Mae opvallend te noemen is, brengt het ook rust in de slaapkamer. Zeker wanneer alle items uit de collectie met elkaar gecombineerd worden. Door de eenheid in kleur en patronen die dan ontstaat, wordt een goede nachtrust gegarandeerd. En laat dat nu precies zijn waar Auping voor staat.

Auping

 

Sophie Bennink

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline