Met deze badkamergeheimen ben jij klaar voor de zomer!

Tuurlijk, je badkamer is dé plek in huis waar je volledig tot rust moet kunnen komen. Waar je baddert totdat je je handen langzaam maar zeker ziet verschrompelen, waar je een goed boek leest en je volledig afsluit van de buitenwereld. Zeker. Maar dit is ook dé plek waar serieus werk moet worden verricht. Want zomerklaar, dat word je niet vanzelf…

Mirror, washbasin and jug and soaps on cake stand in bathroom

Westwing onthult je met alle liefde een paar badkamergeheimen – waardoor jij straks fierce en summerproof de deur uitgaat. Sit back, get ready en vergeet niet de badkamerdeur op slot te doen!

Collage_1

Super smooth

Die zorgvuldig uitgekozen zomeroutfit matcht natuurlijk voor geen meter met zwarte stoppels op de benen. Met deze scheertips zijn die van jou straks babyzacht!

  1. Gebruik een scherp mesje.
  2. Spoel je tijdens het scheren.
  3. Scheer tegen de haarrichting in voor een perfect glad resultaat (tenzij je een hele gevoelige huid hebt, dan kun je beter met de haarlijn mee scheren).
  4. Smeren, smeren, smeren. Aangezien een scheersessie een aanslag is op je huid, moet je ervoor zorgen dat je benen goed gehydrateerd blijven.
Beauty products, lavender and candles

Scrubben 

Fris & fruitig de zomer tegemoet? Daar kun je geen dooie huidcellen bij gebruiken. Gebruik een lichte scrub voor de gevoelige huid en een variant met iets grovere korrels voor de stevige huid. Masseer in met lichte bewegingen en spoel af met lauw water.

A white designer wash stand with bathing utensils and a round wall mirror

Aloë Vera

Aloë Vera wordt al eeuwen gebruikt in vele culturen. De Egyptenaren, Romeinen en de Grieken waren gek op deze plant vanwege haar genezende werking. En ze hadden het bij het juiste eind. Want dit wonderplantje stimuleert de celvernieuwing. Zorg dat jouw gezicht er fris en fruitig uitziet door jezelf te verwennen met een Aloë Vera maskertje.

Westwing_Mood_Pastell_Badezimmer_FINAL_1

Met een stralende, gladde huid ben jij klaar om je kersvers geshopte jurkjes in vol ornaat te showen. Maar al die beauty rituelen voer je het liefst uit in een badkamer die er perfect uitziet. Je shopt de mooiste badkamer essentials hier. Have a happy summer!

 

Sophie Don

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline