Celebrity b-day bash: feesten met kookqueen Miljuschka

Let’s celebrate! Westwing is 5 jaar en dat vieren we met jou én onze 5 beste vrienden: Kay Nambiar, Anna Nooshin, Fred van Leer, Michiel de Zeeuw en Miljuschka Witzenhausen. Kringverjaardagen zijn zooo 2001, deze celebs weten wel hoe je een goed (en stylish) feestje bouwt. Nieuwsgierig naar hoe Miljuschka haar b-day het liefst viert? Lees snel verder!

Miljuschka Witzenhausen

Miljuschka was ooit presentatrice bij TMF maar staat tegenwoordig voornamelijk achter het aanrecht. Als gepassioneerde kookqueen tovert ze de lekkerste gerechten op tafel. En omdat goed eten en een geslaagd feest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, nodigden we Miljuschka van harte uit op onze verjaardag en vroegen haar gelijk om het recept voor een geslaagd huisfeest.

“Mijn huisfeestjes beginnen altijd met een lekker diner en een paar goede flessen wijn. Dat vind ik ook wel het leuke aan thuis eten versus naar een restaurant gaan. Thuis kan iedereen lekker blijven zitten.” En om iedereen in de stemming te brengen zet ze graag haar ultieme partynummers op; Intoxicated van Martin Solveig en Gold van Kiiara. Voor Sex on the Beach kan je haar wakker maken maar Wodka met appelsap drinkt ze ook graag. Haar meest memorabele verjaardagsherinnering? Dat haar moeder haar vroeger om middernacht wekte met taart. Dat doet Miljuschka nu ook bij haar eigen kinderen!

Sophie Bennink

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline