Celebrity b-day bash: het ideale huisfeest van Kay Nambiar

Let’s celebrate! Westwing is 5 jaar en dat vieren we met jou én onze 5 beste vrienden: Kay Nambiar, Anna Nooshin, Fred van Leer, Michiel de Zeeuw en Miljuschka Witzenhausen. Kringverjaardagen zijn zooo 2001, deze celebs weten wel hoe je een goed (en stylish) feestje bouwt. Nieuwsgierig naar hoe Kay Nambiar zijn b-day het liefst viert? Lees snel verder!

Kay Nambiar

Wat kan hij eigenlijk niet? Nadat Kay Nambiar, 33 jaar, jarenlang de wereld over reisde als model, begon hij in 2008 met zijn broer de succesvolle band Valerius en ging daarna aan het werk als presentator bij MTV. En omdat wij maar als te graag een taartje willen eten met deze knappe Kay, nodigden we hem uit op onze verjaardag en vroegen hem het hemd van het (gespierde) lijf over zijn ideale huisfeest.

“Een combinatie van verschillende leuke mensen die elkaar niet perse hoeven te kennen. Lekker eten, lekker drinken en goede muziek.” Dat zijn voor Kay de ingrediënten voor een geslaagd huisfeest. Zijn favoriete cocktail is een White Russian en zijn favoriete party-plaat is de Talking Heads. Als we hem vragen naar zijn meest memorabele verjaardagsherinnering vertelt hij op z’n 25e verjaardag in een restaurant zat te wachten totdat zijn vrienden kwamen. Die kwamen niet. Gedesillusioneerd pakte hij z’n telefoon en ontdekte een smsje van een vriend “Zijn jullie al op de geheime locatie?”. Dankzij dit verkeerd geadresseerde smsje was zijn supriseparty verklapt maar dat maakte het wel een memorabel feestje.

Sophie Bennink

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline