Celebrity b-day bash: een stylish party met Michiel de Zeeuw

Let’s celebrate! Westwing is 5 jaar en dat vieren we met jou én onze 5 beste vrienden: Kay Nambiar, Anna Nooshin, Fred van Leer, Michiel de Zeeuw en Miljuschka Witzenhausen. Kringverjaardagen zijn zooo 2001, deze celebs weten wel hoe je een goed (en stylish) feestje bouwt. Nieuwsgierig naar hoe Michiel de Zeeuw zijn b-day het liefst viert? Lees snel verder!

Michiel de Zeeuw

Michiel de Zeeuw wist al vroeg dat hij interieurontwerper wilde worden. Gepassioneerd door zijn vak ontwerpt hij eigenzinnige en sfeervolle interieurs en vertelt daar graag over. Als vriend van Westwing nodigden we Michiel natuurlijk uit op onze verjaardag en vroegen hem hoe zijn ideale huisfeest eruitziet.

Als Michiel een huisfeestje organiseert, nodigt hij al zijn vrienden uit om te komen dineren. En alhoewel hij wat betreft de styling van de tafel het liefst zelf de touwtjes in handen heeft, laat hij het koken aan iemand anders over. Zo huurde hij twee jaar geleden voor zijn verjaardag een cateraar in zodat hij de hele avond bij z’n vrienden en familie kon blijven zitten. Heel slim, want zo kun je pas echt genieten van de avond. Zijn favoriete drankje? Wodka-cola!

Sophie Bennink

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline