Celebrity b-day bash: party like Fred van Leer!

Let’s celebrate! Westwing is 5 jaar en dat vieren we met jou én onze 5 beste vrienden: Kay Nambiar, Anna Nooshin, Fred van Leer, Michiel de Zeeuw en Miljuschka Witzenhausen. Kringverjaardagen zijn zooo 2001, deze celebs weten wel hoe je een goed (en stylish) feestje bouwt. Nieuwsgierig naar hoe Fred van Leer zijn b-day het liefst viert? Lees snel verder!

Fred van Leer

Heeft Fred van Leer nog wel een introductie nodig? Deze vrolijke tv-stylist is de gangmaker op elk feest en voorziet alle feestgangers gelijk van kledingadvies. Dus natuurlijk nodigden wij hem uit op onze verjaardag en vroegen hem om tips hoe je een goed huisfeestje bouwt.

“Zodra de Belvedère en de Hendricks op tafel komen, wordt het onvergetelijk. Elke zaterdag is het bal bij mij. Ik woon midden in de stad dus iedereen loopt gewoon binnen. Muziek hard en gaan!” Dat hij van een feestje houdt, blijkt wel uit zijn meest memorabele verjaardagsherinnering. “Afgelopen jaar heb ik een groot feest gegeven. Glennis Grace en Jeroen van de Boom kwamen optreden. Het was fantastisch!” Voor een goed diner hoef je niet langs te komen bij Fred, want: “Ik kook nooit! Het liefst sloop ik m’n keuken vandaag nog uit m’n huis, dan heb ik meer plek voor kunst.”

 

Sophie Bennink

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline