Celebrity b-day bash: een Parijse verjaardag met Anna Nooshin

Let’s celebrate! Westwing is 5 jaar en dat vieren we met jou én onze 5 beste vrienden: Kay Nambiar, Anna Nooshin, Fred van Leer, Michiel de Zeeuw en Miljuschka Witzenhausen. Kringverjaardagen zijn zooo 2001, deze celebs weten wel hoe je een goed (en stylish) feestje bouwt. Nieuwsgierig naar hoe Anna Nooshin haar b-day het liefst viert? Lees snel verder!

Anna Nooshin

Een wereldvrouw met een prachtige naam: Anna Nooshin. Ze blogt en vlogt over fashion, lifestyle & beauty, was deelneemster van Expeditie Robinson en is daarnaast regelmatig te zien in o.a. RTL Boulevard. Zo’n celeb wil je natuurlijk op je feestje hebben, dus ontving ook zij van ons een uitnodiging voor onze verjaardag. Zij vertelde ons hoe zij haar verjaardag het liefst viert.

Dat is wel een hele leuke manier om je verjaardag te vieren! Als Anna jarig is, gaat ze met haar vier beste vrienden picknicken in Parijs. Met champagne! En daarna gaan ze shoppenshoppen op Avenue Montaigne. Huisfeestjes geeft ze eigenlijk nooit maar ze gaat wel graag naar huisfeestjes van anderen. “Het fijne van een huisfeestje is dat het heel intiem is, je voelt je er veilig. Er zijn geen pottenkijkers en het is lekker knus.” Wat ze het liefst drinkt? Wodka met Spa Rood, met op de achtergrond een nummer van 2Pac!

Sophie Bennink

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline