Cool koningsblauw in huis

De stad kleurt dan misschien wel oranje, ons hart kleurt koningsblauw! Dat deze kleur iets magisch heeft, bewees de jurk van Jan Taminiau waarmee Maxima De Nieuwe Kerk betrad tijdens de troonswisseling. Hoe je dit magische koningsblauwe bloed door je interieur kunt laten stromen? Je ontdekt het hier!

 

koningsblauw

Cool & cosy

Blauw brengt rust in de ruimte en zorgt voor een ‘ver-cool-end’ effect zonder dat het kil wordt. Zoals je meer dan 50 tinten grijs hebt, heb je ook meer dan 50 tinten blauw. Koningsblauw is de meest magische blauwtint waarmee je een ruimte een statige uitstraling geeft. Royal blue is cool en cosy tegelijk en verspreidt een koninklijke gloed. Ervaar de magie van Maxima’s kobaltblauwe jurk door ook jouw interieur te verrijken met deze blauwtint.

koningsblauw

Royaal blauw

Nog zo’n voordeel van koningsblauw: doordat het een universele kleur is, kan het in elke ruimte worden toegepast. Van de badkamer tot de slaapkamer – royal blue is de hofleverancier van sfeer voor het hele huis. Tip: verf een hele muur koningsblauw en plaats daar een troon en accessoires voor in dezelfde koninklijke kleur. Hoe royaler je de kleur toepast, hoe grootser het effect. Ook leuk: laat de blauwe kleur als rode draad door je interieur lopen. Van kobaltblauwe handdoeken voor je badkamer en royal blue bedlinnen voor je slaapkamer tot koningsblauwe kaarsen, kussens en kleden voor de woonkamer. Een ding is zeker: in jouw kobaltblauwe koningshuis voel jij je de koning te rijk.

 

Sophie Bennink

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline