Dagje varen

Geluk is.. over het water dobberen met je favoriete gezelschap in een super de luxe boot. Twee uur lang genieten van de mooie, Amsterdamse grachten vanaf kikkerperspectief met een fles bubbels erbij. Aanmeren bij de meest coole hotspots. Klinkt perfect, toch? Bij Westwing kunnen we zo’n overweldigend luxe boottrip cadeau doen. Ga naar onze Facebookpagina, like & share het bericht en je maakt kans op dit zomerse cadeau!

shutterstock_247449745

 

Zien en gezien worden: daar draait het om als je met een zonnetje op je gezicht rondvaart door het hippe Amsterdam. In de Admiraal Heijn – de eerste electrische salonboot, dobber je wel héél ontspannen rond met je lief of een van je vriendinnen. Want deze boot gaat met het grootste gemak de meest smalle grachten van Amsterdam door. Wij verzamelden de mooiste hotspots van voor je. Plekken waar je prima kunt vertoeven aan land, maar nog beter kunt aanmeren vanaf het water.

 

IMG_1806

 

Hotspot 1: Hanneke’s Boom

Het terras van Hanneke’s Boom is door het prachtige uitzicht op het NEMO en het duurzame en smakelijke menu de moeite waard om je bootje langs de kade te parkeren. En als de zon ondergaat gaan de vrolijke lichtjes aan en kun je hier dansen en borrelen tot in de late uurtjes.

Hanneke’s Boom is geïnspireerd een op een oude wachtpost die toezicht hield op het scheep verkeer in Amsterdam. Gebouwd met liefde en gerecyclede materialen onderscheid dit arty café zich van de meeste Amsterdamse café’s!

 

hannekesboom_collage

 

Hotspot 2: Pont 13

Een visje zou natuurlijk niet verkeerd smaken na jouw boottocht, die de nasmaak heeft achtergelaten van… champagne. Vraag je schipper of hij een U-turn maakt naar het Westelijk Havengebied. Een topplek om aan te meren en om een heerlijk diner te nuttigen. Pont 13 is een veerpont uit 1927, omgebouwd tot restaurant. Doordat oude delen van de pont zijn verwerkt in het meubilair, oogt dit restaurant lekker industrieel! Met een indrukwekkend uitzicht en de ontspannen, huiselijke sfeer is Pont 13 een thuishaven te zijn voor haar gasten.

 

Pont13_collage

 

Hotspot 3: Strandzuid

Daar word je best rozig van, twee uur lang ronddobberen op een boot. En die zalige fles champagne voel je misschien ook een beetje hangen. Blijf nog even in je roes op een van de meest gezellige en ongecompliceerde plekjes in Amsterdam: Strandzuid. Drink een (klein) biertje en blijf lekker hangen, nog uren nadat de zon onder is. Alles voor jouw ultieme vakantiedag in eigen land!

 

strandzuid_collage

 

Sta je te watertrappelen om kans te maken op deze boottrip mede mogelijk gemaakt door E-boats? Ga hier naar onze Facebookpagina, like & share het bericht en je maakt kans om met je lief of een vriendin een boottocht van 2 uur te maken! En om dit tripje compleet je maken, krijg je er ook nog een fles bubbels bij!

(Deze actie geldt van a.s. zondag 19 t/m woensdag 22 juli)

Sophie Don

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline