De 8 must-know interieur hashtags voor Instagram

Editor Mayra Louise is nogal een Instagram-fanaatje. En hoewel ze zelf vooral druk is met haar eigen hashtag #happyisnotadresssize, dook ze maar wat graag in de interieurjungle. En zo ontdekte ze wat dé interieur hashtags zijn voor een feed vol home inspiratie!

Als je houdt van interieur, styling en deco is het hebben van Instagram toch wel een must. Heb je ‘m nog niet op je mobiel? Baan jezelf dan maar even snel een weg naar de app store om deze verslavende app – ja, ik waarschuw je maar even- te downloaden.

01_must-know_instagram_mayra

 

Waarom je interieur hashtags nodig hebt

Instagram kan al snel een beetje overweldigend zijn met die bergen foto’s. En dat is precies waarom het gebruiken van de juiste interieur hashtags zo belangrijk is. Een goed ‘filter’ maakt het verschil – niet alleen bij een selfie. Nu zijn er wel een paar veelgebruikte interieur hashtags waar je de prachtigste foto’s en stijlen mee kunt vinden. Kijk maar eens naar #interior4all of #homeinspiration. Je kunt eindeloos scrollen en letterlijk verdwalen in al die prachtige huizen. Om het je iets makkelijker te maken, scrollde ik me een ongeluk. En dit zijn de go to interieur hashtags voor een happy home!

02_must-know_instagram_mayra

#jungalowstyle

Mijn persoonlijke favoriet. Bij deze hashtag hoort ook nog eens een heel mooi Instagram account wat ook barstensvol inspiratie staat. Denk: huizen vol planten, een beetje vintage, een beetje industrial, een beetje boho. Het beste woord voor deze stijl is: eclectisch.

 

#interiorwarrior

Ik weet dat dit klinkt alsof je een soort battle aangaat met je interieur, maar wat je allemaal vindt met deze hashtag is vooral geweldig veel moois. Van Scandi naar koel modern en weer terug naar intens bohemien. Dit is een van die interieur hashtags waar je maar al te graag mee wil verdwalen…

03_must-know_instagram_mayra

#nordichome

Als je houdt van de Scandinavisch woonstijl is dit jouw nieuwe favoriet! Je vindt hier inspiratie voor het inrichten van je kledingkast maar ook prachtige plaatjes met stylish woonkamers. Echt, je gaat er het liefst meteen wonen!

 

#whiteliving

Wil jij jouw interieur het liefst in all white? Dan kun je je hart ophalen met dit toppertje. Alles is hier wit en licht. Banken, muren, vloeren, decoratie… Scandi maar dan simplistisch.

04_must-know_instagram_mayra

#farmhousestyle

Ik denk bij het boerenland vooral aan met mijn voeten in de modder staan, maar er is veel meer te ontdekken: de landelijke woonstijl. Een comfy bank. Wit in combinatie met grijs. Of juist een heel knusse cottage.

 

#traditionalhome

Ken jij je klassiekers? Dit is een van die interieur hashtags die je meenemen naar een meer klassieke look. Mooie houten vloeren, bijzondere details, antieke elementen. Stukje tijdloosheid, noemen ze dat…

05_must-know_instagram_mayra

#workspaceinspo

Omdat ik freelancer ben, werk ik vanuit huis. En dit is een heerlijke hashtag om te gebruiken als bron van inspiratie voor mijn nog in te richten werkkamer. Ik wil een bureau dat zo leeg mogelijk is, maar wel gezellig. Alleen wat hang ik aan de muur? Waar laat ik mijn administratie? Dankzij interieur hashtags als #workspaceinspo kom ik op de beste ideetjes! Ook leuk: #workspacewednesday

 

#bedroomdecor

Lig jij ’s avonds nog weleens met je mobiel in bed? Ga dan vooral niet zoeken op deze hashtag want die gaat je uit je slaap houden. En dan te bedenken dat het nog inspiratie voor je slaapkamer is ook…

06_must-know_instagram_mayra

Zin in meer? Kijk dan eens op deze coole accounts

 

 

Wil je naast de interieur hashtags nog meer moois zien? Dan ga je uiteraard naar het Instagram account van Westwing.

 

 

Mayra De Wilde

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline