Westwing's nieuwe app!

Ben jij ook zo gek op online shoppen? En doe je graag online inspiratie op voor je interieur? Met de launch van onze gloednieuwe Westwing app presenteren wij eveneens de beste apps voor interieur liefhebbers!

Download de nieuwe Westwing app nu in iTunes Store (voor iOS) of Google Play Store (voor Android).

Westwing - de beste interieur-apps

De nieuwe Westwing App

Met de nieuwe Westwing iPad App ben je altijd op de hoogte van de laatste interieurtrends. Mis nooit nog een sale en laat je elke dag inspireren op je iPad of mobiele telefoon. Gemakkelijker kan niet.

Westwing - de beste interieur-apps

Pinterest

Een eindeloze stroom van foto’s van over de hele wereld? Welkom bij Pinterest! Op dit virtuele prikbord kan je allerlei foto´s van verschillenden stijlen, kamers en doe-het-zelf tips vinden – perfect voor iedereen die op zoek is naar interieurinspiratie of creatieve ideeën wil opdoen.

Photomeasures

Even op bezoek bij de meubelzaak, maar je weet niet zeker of de bank die je zo mooi vindt wel in je interieur past? Voortaan heb je geen meetlint meer nodig! Er is een makkelijkere manier: Maak een foto van je kamer, voeg de afmetingen toe en voilá: Je bent helemaal voorbereid voor spontane bezoekjes aan de meubelzaak!

Snapguide

Voor alle doe-het-zelf fans! Laat je inspireren door mode, recepten, doe-het-zelf ideeën en meer. Nog geen plannen voor het weekend? Kies een leuk doe-het-zelf project van Snapguide om je interieur nog unieker te maken.

Westwing - de beste interieur-apps

My Pantone

De app van het kleureninstituut Pantone is een must voor alle interieurfans. Deze app laat je een object (je nieuwe bank bijvoorbeeld) fotograferen en maakt het dan mogelijk om verschillende kleurcombinaties uit te proberen.

Magic Plan

Wees je eigen ontwerper! Meet je huis op en ontwerp je eigen interieur. Magic Plan meet de ruimtes en tekent een plattegrond aan hand van de foto’s die je gemaakt hebt. Je kunt deze foto´s zelfs als jpg of pdf verzenden.

Tappainter

Klaar voor een nieuw likje verf in de woonkamer? Zie in één oogopslag of een nieuw kleurtje in je interieur past. Experimenteer met alle mogelijke kleuren en maak gewaagde combinaties.

Westwing - de beste interieur-apps

The Photo-Cookbook

Voor iedereen die ervan houdt vrienden uit te nodigen en graag in de keuken staat. Deze app werkt als een personal chef en legt aan hand van foto´s alles stap voor stap uit: van de boodschappenlijst tot het recept!

Brightnest

Deze kleine digitale helper is perfect om jouw woning in orde te houden! Brightnest helpt je met schoonmaken, opruimen en opbergen en geeft je ook nog eens interieur ideeën. De app geeft handige tips en trucs om jouw woning nog mooier te maken.

Home Design 3D

Klaar voor jouw absolute droomhuis? Zelfs als het eerst alleen maar digitaal is? Met de Home Design 3D app kan je dit droomhuis realiseren. Leuk om te oefenen totdat je met je real-live huis begint!

 

 

Fotos: living4media

Tobias Seitz

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline