Koken met Odette

Als iemand haar gasten tijdens kerst graag verwent is het Style Director Odette wel! Maar de hele dag in de keuken staan, dat ziet ze dan weer niet zo zitten…

Odette-in-de-keuken

Odette haar succesnummer? Pasteitjes met gerookte zalm! Super makkelijk klaar te maken en héél lekker. En dan is het natuurlijk wel zo leuk om dit hapje van A tot Z zelf te hebben gemaakt. Dus ook het pasteitje…

huisgemaakte-pasteitjes

Mix de boter – die op kamertemperatuur is – met de bloem en het zout. Voeg vervolgens water toe en mix tot een gladde substantie. Kneed er een elastische deegbol van en leg dit gehuld in vershoudfolie een half uur in de koelkast. Haal het uit de koelkast en rol het met een deegroller uit op een met bloem bestoven aanrecht. Bekleed de vormpjes met deeg en plaats ze in het midden van een voorverwarmde over (200 graden) en bak ze in ongeveer 45 minuten goudbruin.

Dalani-ricette-di-capodanno-11

Zijn de pasteitjes gelukt? Dan wordt het tijd voor de volgende stap! Het vullen van de home made pasteitjes!

Zalm-taartjes

Zet de pasteitjes op een glazen schaal en vergeet het belangrijkste, laatste ingrediënt niet… Een heerlijk glas champagne!

Dalani-ricette-di-capodanno-16

Marte Steendam

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app