De mooiste interieurboeken

Wat kun je er blij van worden, een gloednieuw interieurboek! Niet alleen leuk om inspiratie uit op te doen, maar ook een stijlvol detail voor op je salontafel. Westwing selecteerde de mooiste boeken voor je.

 

Bohemian Modern – Emily Henson

Emily is gek op kleuren en patronen. Vanuit haar woonplaats in Londen is ze werkzaam als interieur stylist en auteur. Voordat Emily zich volledig stortte op interieurs, bezat ze haar eigen kinderkledinglijn Spike & Ella. Hiervoor reisde ze de hele wereld af – Van New York en Hongarije tot Denemarken en Parijs – en o ja, deze drukke dame fotografeert er ook nog eens op los als ze even de tijd heeft.

boho-2

Toen in 2012 haar eerste interieurboek werd uitgegeven, genaamd Modern Rustic, voelde het als een droom die uitkwam. Dit boek werd met zoveel succes ontvangen dat ze een tweede exemplaar mocht maken, genaamd Bohemian Modern. Een 160 pagina tellend boek waar je iedere bladzijde weer geïnspireerd raakt door een wilde mix van kleuren en patronen. Dit alles met een duidelijke verwijzing naar de interieurs uit de jaren 70 en een knipoog naar de Marokkaanse interieurstijl.

Design Bloggers at Home – Ellie Tennant

Ook deze creatieve dame is gevestigd in het hippe Londen. Ellie heeft zich als freelance interieurjournalist gespecialiseerd in design en vintage voor je interieur.

In haar boek Design Bloggers at Home ontmoet Ellie de creatieve krachten achter de meest succesvolle design blogs van nu. Van een minimalistisch interieur in Scandinavië tot een kleurrijk appartement in California – je komt het allemaal tegen in dit boek. Ook handig: de succesvolle bloggers die centraal staan in Ellie haar boek, geven hun fijnste tips & tricks voor het stylen van je interieur prijs.

minimalism-

Monochrome Home – Hilary Robertson

Deze dame weet wel wat je met een interieur aan moet. Als interieurstylist is ze werkzaam voor merken als Elle Decoration en Vogue Living. Haar expertise? Vintage vondsten en antieke stukken. In haar boek Monochrome Home neemt ze je mee naar de meest elegante interieurs in zwart en wit.

black-white

Inspirerende interieurs, moodboards en tips om het perfecte interieur te creëren worden je door Hilary aangereikt in dit boek. Van chique donkere interieurs tot aan Scandinavisch ogende woningen in het wit. Laat je inspireren!

Sophie Don

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline