Fashion meets interior

De lente is in aantocht! Dit betekent dat Westwing zich verheugt op een nieuwe start met een vrolijk interieur. Maar, bij stijlvolle meubels en accessoires in frisse kleuren houdt het natuurlijk niet op. Want naast een fijne inrichting, word je natuurlijk ook blij van een gloednieuwe garderobe. En waar je die perfecte outfit shopt? Bij Promiss natuurlijk! Schrijf je hier in, shop je perfecte lente outfit en ontvang ook nog eens 10% korting! Ook maar je kans om een stijlvolle lamp van Westwing te winnen. Kortom, het beste van beide werelden: Westing meets Promiss!

Split

Maar waarom zou je fashion combineren met interieur? Dat zijn toch twee verschillende dingen? Niets is minder waar! Er is genoeg overlap. Dat bewijzen Westwing en Promiss door een mix te creëren die wat stijl betreft hand in hand gaat. Denk aan een klassiek, geel jasje dat aan een modern, koperkleurig rek hangt.

HDEK040215_01021

Door een gedeelde passie voor stijl ontstond er naast een gave shoot met veel mooie combinaties ook een Westwing-Promiss collectie. Deze lijn bestaat uit de leukste fashion items voor de lente waar werkelijk iedere vrouw blij van wordt!

HDEK040215_01046

Ook speelde onze style director Odette een grote rol tijdens deze samenwerking. Op de set heeft zij de leukste lente looks gecreëerd met interieur van Westwing en fashion van Promiss. Want een spijkerbroek met een fris, wit overhemd, gecombineerd met een knalgeel colbert matcht mooi met die super toffe gele kussens, houten accenten en een witte achtergrond, voor de nodige rust. En je mooiste hakken kun je natuurlijk fantastisch combineren met een bijzettafel in dezelfde bruintint.

622breedodette

Odette: “De samenwerking tussen Westwing en Promiss was hartstikke fijn! Ik word altijd blij van een fris en nieuw interieur, zeker als de lente voor de deur staat. En nu kan ik ook nog eens met een stijlvolle voorjaarsoutfit op die prachtige lente-bank zitten. Best of both worlds.”

HDEK040215_13160

Jij bent natuurlijk de hoofdrolspeelster in jouw interieur. Dan is het wel zo leuk als je outfit matcht bij je meubels! Fashion & Interior, wat wil je nog meer…

HDEK040215_09041

De selectie van Odette van de leukste items van Promiss vind je online en in hun winkels. Wij zijn er klaar voor… Laat de zon maar komen!

Charlotte Kalshoven

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline