Westwing viert feest met Marijke Schipper

We’re gonna party like it’s our birthday… Westwing wordt 4 jaar oud! Ons vierjarig bestaan gaan we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Onze beste vrienden Michiel de Zeeuw, Marijke Schipper en Lotz mogen op ons feestje komen en vertellen hoe zij hun verjaardag het liefst vieren. Zo komen we in de juiste sfeer tijdens onze feestweek. Vandaag is interieurontwerpster en -stylist Marijke Schipper aan het woord.

hiephiep

Verjaardagstaart

“Mijn favoriete verjaardagstaart begint met een vooral leuk uitziende cake. Ik vind de Zeeuwse knop (bakblik) erg leuk, dus ik maak om te beginnen een cake in dit blik. Na het bereiden van de cake kun je er zelf van alles bij doen, zodat je het voor jou ideale taartje creëert. Vers fruit -(blauwe)bessen, frambozen, bramen – gesuikerde mascarpone of clotted cream (kun je ook zelf maken). Heerlijk (en mooi).”

taart

Favoriet cadeau

“Gekregen: een lang weekend Londen, een prachtige herinnering!”
“Gegeven: een bronzen geit van Picasso. Gegeven aan mijn man toen hij 50 werd, een mooi persoonlijk item in ons interieur.”

niet-rechtenvrij!!-

Origineel cadeau

“Ik ben echt voor bescheidenheid en wil er vooral voor zorgen dat iemand zich niet verplicht voelt om iets wat jij ‘even’ hebt uitgekozen in zijn of haar interieur te zetten. Maar wanneer je iemand écht goed kent is een bijzonder cadeau natuurlijk wel leuk – benadruk wel altijd even dat het geruild mag worden. Een persoonlijke verpakking erbij maakt het dan helemaal af!”

marijke

Leukste verjaardag ooit?

“Dat was in de overdekte (tegen de zon) tuin van ons eerste huisje in Edam. Onze oudste zoon was 2 dagen daarvoor 1 jaar geworden en de dag daarvoor waren we getrouwd. Het was geweldig: een echte feestweek. Prachtig weer, ultiem geluk, goed gezelschap en ga zo maar door. Ik zou het zo weer over willen doen!”

confetti

Dierbaren

“Ik ben meer van de kwaliteit dan de kwantiteit. Dus gewoon lekker met mijn gezin en de meest dierbare familie en vrienden. Ik ben in de zomer jarig, dus als ik geluk heb dan zitten we tot laat in de avond met een lekker glas wijn en een BBQ (en zo’n taart) in de tuin. Ik kijk er nu al naar uit..!”

 

Beeld: Marijke Schipper, Simone de Geus, Bob Eshuis

Marte Steendam

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline