Fit met Naturalicious

Zo rond deze tijd, net nadat alle goede voornemens zijn bedacht, staan de sportscholen ineens weer vol en gaan de dieetgoeroebijbels weer als warme broodjes over de toonbank. Iedereen weet dat fit zijn op alle niveaus bijdraagt aan een happier leven. Maar het moet wel leuk blijven, vinden wij! Westwing en Naturalicious gaan jou daarom helpen om fit te worden en fit te blijven, op een makkelijke en vooral leuke manier. You go girl!

Naturalicious

Fit uit een flesje

Ken jij de Cold Pressed juice van Naturalicious al? Dit superdrankje is een vitamine- en mineralenbom die jou op alle vlakken supersterk maakt. Eén flesje van 250ml bevat een halve kilo aan verse groente en fruit: precies wat je lichaam op een dag nodig heeft. De sappen van Naturalicious zijn koud geperst, 100% natuurlijk en smaken waanzinnig lekker!

Naturalicious

Take it slow

Naturalicious gebruikt een speciale ‘high pressure processing’ technologie (HPP) die de sappen die in juicebars zo populair zijn, geschikt maakt om te bottelen. Koud persen maakt het mogelijk om alle vitamines en mineralen te behouden en de bacteriën die bederf veroorzaken onschadelijk te maken. Meestal wordt pasteurisatie (verhitting) gebruikt om groente- en fruit juices langere tijd goed te houden, maar daarbij gaan veel van de gezonde voedingswaarden verloren.

 

Superpowers uit de natuur

Naturalicious gelooft in superpuur en natuurlijk. Dat betekent: rauwe en verse groenten en fruit, 0% toevoegingen en niet gepasteuriseerd. Gewoon helemaal niks, behalve puur sap. Alle groente en fruit die gebruikt wordt voor de sappen is daarom ook eigen teelt. Zo weten ze precies wat er in gaat!

Naturalicious

Get fit

Fit worden als een topsporter? Daar hebben wij met een drukke baan, sociaal leven en zonder Olympische ambities geen tijd voor. Of toch wel? Wij doken in het leven van Olympisch handbalkampioene Estavana Polman, om te leren hoe zij fit werd en bleef. Estavana heeft een strak sportschema in Denemarken met haar team én daarnaast is zij een enorme fan van Naturalicious.

Check deze 3 tips om in topvorm te komen:

1. Ken jezelf
Heb je van jezelf al veel discipline? Mooi! Dan is een schema in je agenda voldoende. Mocht dit nou niet het geval zijn, bedenk dan waar je anderen bij nodig hebt. Als je van koken houdt dan moet een ander dieet binnen handbereik liggen, als jij op de VrijMiBo altijd het licht uit doet dan zou een drankje minder al het verschil kunnen maken.

2. Maak een plan
Een topsporter heeft duidelijke doelen en een agenda. Net zoals de controle bij de tandarts of je Tinderdate, kun je van sporten ook een agendapuntje maken!

3. Probeer eens wat nieuws!
Dingen die in het verleden niet hebben gewerkt, gaan nu niet ineens wel werken. Probeer nieuwe dingen. Zorg dat je meer water drinkt op een dag, loop na je avondmaal een blokje om en vervang frisdrank voor een juice. Maak het jezelf makkelijk: denk bijvoorbeeld aan een ijs- of voorraadkast vol producten die lekker én goed voor je zijn.

Naturalicious

Supercharge yourself!

Drink ‘m in de ochtend, op kantoor, als brandstof voor je workout of slinger ‘m lekker in je tas als je een dag de stad in gaat. Naturalicious creëerde de meest heerlijke smaken en jij kunt ze nu proeven. Speciaal voor Westwing heeft Naturalicious de ultieme box met de lekkerste Cold Pressed juices samengesteld voor een heel zacht prijsje. Klik hier om deze box vol super powers te bestellen en begin jouw fitte leefstijl vandaag nog!

Beeld: Naturalicious

Demelza Janmaat

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline