Flowers & more

Mooie bloemen zijn van belang voor een sfeervol interieur. In elke stad zijn er een aantal topbloemisten met de meest bijzondere bloemen. In Haarlem is een van die speciale zaken Jasmijn Bloembinders. Lees hieronder het interview met Pien, de eigenaresse.

Bloembinders-2

GET INSPIRED

Bij Jasmijn Bloembinders vind je een uitgebreid assortiment aan trendy bloemen en planten, maar ook een grote collectie decoratieve accessoires. De etalage wordt regelmatig aangepast en is vanwege de hoeveelheid kleur altijd dé eyecatcher van de straat. “Je vindt hier rozen uit Ecuador, tulpen uit Frankrijk en de meest prachtige orchideeën. Ook zijn wij gespecialiseerd in zijden bloemen en planten en hebben we een grote collectie aan vazen, kaarsen, antiek en diverse decoraties van gerenommeerde ateliers om zo de winkel wat extra’s te geven.”

Bloembinders-4

Jasmijn Bloembinders is dan ook meer dan alleen een bloemenwinkel. De bloemist wil ervoor zorgen dat de bloemen zo goed mogelijk tot hun recht komen in jouw interieur met potten, vazen en andere accessoires.

 KLEUR EN TREND

De stijl van de winkel is heel kleurrijk. Pien: “Met bloemen geef je een ruimte gemakkelijk een vleugje kleur, ook in de winkel kies ik altijd voor een inspirerend kleurenpalet. De winkel moet natuurlijk overkomen en elke hoek of etalage heeft een verhaal te vertellen. “Ik hou ervan om mensen te verassen, je bent nooit uitgekeken in deze winkel. Dat komt onder andere omdat we de zaak vier keer per jaar helemaal omgooien. Vernieuwen en meegaan met de seizoenen is iets dat ik heel belangrijk vind.”

Bloembinders-3

Wil je meer informatie over de winkel Jasmijn Bloembinders klik hier!

Tekst: Tahnee van der Merwe
Foto’s: Liselotte Habets

Charlotte Kalshoven

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline