Get cozy: 5 tips voor de binnenblijvers

 

Terwijl jij de slaap uit je ogen wrijft, hoor jij zachtjes de regen tegen je raam tikken. Op het moment dat jij je gordijn opzij schuift, lijken je vermoedens meteen bevestigd te worden: de herfst is begonnen! Nog even trek je die deken over je hoofd en begraaf je je hoofd in dat zachte kussen. Stiekem vinden we het toch ook wel heel gezellig die druilerige dagen, daarom geeft Westwing jou 5 tips voor een hele fijne herfstzondag.

00. intro

Tijd voor jezelf

Al maanden van plan om eens zelf een gezond haarmaskertje te maken van avocado, ei en olijfolie? Of je nagelriemen eens een keer goed los te weken in soda? Er is niets lekkerder dan jezelf tijdens deze een druilerige herfstdag te verwennen met een heerlijk beauty ritueel.

01. komkommer

Love stories

Binnenblijven met je lief? Óf lekker in je eentje wegzwijmelen bij klassiekers als: Notting Hill, The Notebook of When Harry met Sally… We love it! Hoe lekker is het om je helemaal mee te laten slepen door de liefdesperikelen van anderen. Kopje thee erbij, huispak aan en ontspan!

02. films

Genadeloos shopgeluk

Zin in sushi of een pizza Calzone? Is het misschien de hoogste tijd om jouw hobbyuitrusting aan te vullen met boeken en knutselspullen? Misschien ben je op zoek naar een perfect bijzettafeltje. Wees gerust, je hoeft er de deur niet voor uit! Dankzij het bestaan van online winkels, kun jij tijdens regenachtige dagen gewoon lekker vanuit jouw luie stoel winkelen. Fijne bijkomstigheid: je hoeft je ook niet meer door overvolle winkelstraten te manoeuvreren.

03. shoppen

Work that ass!

Al dat chillen, eten en drinken is natuurlijk heerlijk. Maar ook tijdens de koude maanden van het jaar wil je er natuurlijk fit uit zien, toch? Wie zei er dat je voor een killerbody per sé de deur uit moet? Juist, het is tijd voor actie en dat gewoon in je eigen woonkamer. Matje op de vloer, sportoutfit aan, even op YouTube zoeken naar het juiste fitnessfilmpje en gaan met die banaan! Nat van de regen word je niet en na een intensieve sessie is de douche gelukkig heel dichtbij. Work that ass, girls!

04. sport

Baby, it’s cold outside

Er zijn natuurlijk leukere dingen dan het trotseren van hevige rukwinden en regenbuien. Blijf daarom lekker binnen en maak het extra warm door een blokje hout op het haardvuur te leggen of door jezelf in te wikkelen in een grof gebreide plaid. Warme sokken aan, goed boek erbij en nippen maar van die warme choco of geurige kop thee. Hoe cozy!

05. cold-outside

Happy sunday!

Marte Steendam

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline