Gilmore Girls - onze favoriete afleveringen

Onze favoriete Amerikaanse “Girls” zijn na zoveel jaar morgen eindelijk weer te bewonderen op Netflix. Dit betekent dat het tijd wordt om je agenda leeg te maken, je moeder, zus of vriendin uit te nodigen voor deze mini-marathon en een paar bakken ijs in te slaan. Onze favorieten Gilmore Girls momentjes? Je leest ze hier!

01_gilmore-girls_beelden


Alhoewel we alleen maar liefde voelen voor Dean, Rory’s eerste vriendje – snappen we heel goed wat haar aansprak in de stoere Jess. De eerste kus van Jess en Rory gaat de boeken in als allerschattigste televisie-kus uit de serie. Ook was ze er eigenlijk veel te verlegen voor, toch was het Rory die Jess zoende. Hoe lief?!

02_gilmore-girls_beelden


Dit is een aflevering om terug te kijken! Of het nu komt door de opbouwende spanning die maar liefst 4 seizoenen over Stars Hallow broeide, of niet: de eerste kus van de beroemde Luke van Dean’s diner en Lorelai behoort zonder twijfel tot één van onze favoriete Gilmore Girls momenten.

03_gilmore-girls_beelden

Na 8 afleveringen voelt het bijna alsof we de Gilmore Girls kennen. Van Lorelai’s moeilijke band met haar ouders Richard en Emily tot de ingewikkelde keuzes die de dames moeten maken in de liefde – ze hebben het niet makkelijk gehad. Maar ook het runnen van Bed & Breakfast de Dragonfly Inn was niet altijd makkelijk. En waar Rory altijd keihard heeft gewerkt als student bij het prestigieuze Chilton is het nu tijd om haar dromen te volgens als politiek verslaggever in Ohio. Tijd voor een spetterend afstudeerfeest…

04_gilmore-girls_beelden

 

 

 

 

Sophie Don

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline