Het feestje van Danie Bles

Omdat Westwing altijd weet waar hét gebeurt, waren wij natuurlijk aanwezig bij hét feestje onder de feestjes, in de tuin van de Nederlandse queen of style Danie Bles. De cocktails vloeiden rijkelijk, de BN’ers dansten alsof hun leven er vanaf hing en er was zelfs een tatoeëerder aanwezig om alle modellen te voorzien van een paar nieuwe creaties. Dit alles binnen het thema “Express Yourself”, een kwestie waar wij maar al te goed raad mee weten.

daniebovenaan_Cindy-Damen-photography,-Danie-Bles021

Je hoort het al, geen vervelende plek, die tuin van Danie Bles. De reden van dit feest? De lancering van de limited festival bag ByDanie, in samenwerking met Maybelline.

Magazine_Danievriendinnen

De styling van het feest liet Danie over aan Westwing. Gewapend met de meest stijlvolle kussens, stoelen, tafels en kleden wisten wij haar tuin te transformeren tot een festivalterrein in Boho stijl.

interieur_styling_Cindy-Damen-photography,-Danie-Bles023 (1)

Na een dansje te hebben gewaagd op de muziek van het stijlvolle DJ-duo achter de draaitafel namen we nog wat lekkers van de BBQ.

Magazine_DanieDJtasje

We lieten onze nagels mooi maken én namen een kijkje tussen de coole schoenen die werden tentoongesteld. Want als er iemand is die alles begrijpt van kleding en schoenen, is het Danie wel.

Magazine_Danieevent

Voldaan en wel verlaten we het mini-festival. We kijken nog één keer achterom naar de tuin – in bohemian sfeer – die extra gezellig oogt door alle brandende kaarsjes. Tot volgend jaar!

 

 

Sophie Don

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app