Vier kerst met onze interieurbloggers

Kerst, of je het nu uitgebreid viert of het juist lekker klein houdt. Je ontkomt er niet aan! De stad is gehuld in lichtjes en versiering en overal gonst het… Wat ga jij dit jaar doen met kerst? Nieuwsgierig als we bij Westwing zijn, willen we maar al te graag weten hoe onze geliefde BN’ers, interieurgoeroes, fashionista’s, personal trainers en bloggers kerst vieren! Hoe geef je jouw interieur een kerstgevoel? Wat zijn dé trends? Wat is je favoriete kersthit? We vroegen het 7 interieurbloggers.

1. Accessorize your home

 

sandra-accessorize

De blog Accessorize your Home gaat over pure ontwerpen van mooie – voornamelijk Scandinavische – merken en kleine zelfstandige designers. Ze presenteert inspirerende binnenkijkers, leuke DIY’s en soms gewoon alleen een mooie foto… “Ik houd van simpel en basic en kies altijd voor een kleine kerstboom (een echte natuurlijk) met veel lichtjes en mooi gevormde kerstballen in parelmoer wit met donkergroene linten.” Lees meer!

2. Studio Haikje

 

studiohaikje

Het motto van Studio Haikje? Passionate to share all the beautiful things in life she created her own blog about decorating, design, photography, kids and styling. “Elk jaar kies ik weer een nieuw thema met bijpassende kleuren. Dat zorgt voor enige onrust bij mijn vriend, want dat betekent dat ik ook nieuwe ballen en accessoires koop. De zolder staat er inmiddels vol mee.” Lees meer!

3. Coosje

 

Stephanie-coosje

Scandinavisch interieur, design, kids, fotografie en het dagelijkse leven – dat zijn de favoriete onderwerpen van Stephanie van de blog Coosje. “Mijn boom is niet echt gestyled, ik doe niet aan kleurenthema’s. Ik koop gewoon wat ik leuk vind en in combinatie met de dingen die ik heb en items die de kinderen hebben gemaakt ontstaat een speels geheel.” Lees meer!

4. Atmicasa

 

Bianca-atmicasa

In haar vrije tijd deelt ze al haar inspiratie op het gebied van interieur, lifestyle, de leukste DIY’s en de mooiste reizen op haar blog. “Ik ben gek op de Scandinavische stijl. Mijn kerstboom wordt dan ook gesierd door de kleuren wit, grijs en items in houttinten. Een tip om ervoor te zorgen dat het niet saai wordt? Gebruik accessoires van verschillende materialen.” Lees meer!

5. &Suus

 

SUUS

“Mijn blog is persoonlijk, niet al te ingewikkeld en bedoeld om mooie dingen te delen. Omdat er zoveel moois te ontdekken is!” “Al van jongs af aan ben ik een echte kerstmuts, misschien komt dat omdat ik op 2e kerstdag ben geboren. Lees meer!

6. Passie4Wonen

 

Marlijn-passie4wonen

Ze speurt het internet af op zoek naar leuke producten en ideeën voor in huis of in de tuin. Haar kerstboom? “Veel wit en zilver en de boom lekker vol hangen.” Lees meer!

7. C-More

 

Iris-C-more

Het doel van Iris, C-More, is zorgen dat iemand zich prettig voelt in een ruimte. Maten en verhoudingen, materialen, lichtinval en kleuren spelen hier een grote rol in. “Ik style mijn kerstboom op kleur en heel minimalistisch: ik kies altijd voor een echte Nordmann boom, die blijf ik het mooiste vinden. Ik hang er niet heel veel in en ik kies de decoratie zorgvuldig uit.”

Marte Steendam

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline