KitchenAid: serious about food

Even serieus nou: is het niet het allerleukste om steeds nieuwe gerechten te ontdekken en jouw keukenkunstjes naar een steeds hoger level te tillen?! Wij vinden van wel. En daarin zijn we niet alleen. Het merk KitchenAid is namelijk ook damn Serious about food.

01_kitchenaid_keukenmachine

Dit merk gelooft dat voedsel veel meer is dan energie voor ons lichaam. Serieus over eten zijn gaat volgens hen veel verder dan koken alleen. Het gaat over het ontdekken van de wereld met al je zintuigen. Het gaat over het plezier van samen delen en de manier waarop je jouw stijl doorvoert in de keuken. Het draait om het verkennen van nieuwe smaken en ontdekken van handige technieken. Hoe KitchenAid je daarbij helpt? Dat lees je hier!

02_kitchenaid_keukenmachine

De fijne kneepjes van het vak

Of je nou een sterrenchef in de dop bent of een gevorderde maaltijd-kunstenaar, KitchenAid is de partner in crime waarop je kunt bouwen. Waarom je dit merk gerust kunt vertrouwen? KitchenAid is nogal serieus over kwaliteit. Het ontwerpen, innoveren en finetunen van hun keukenitems ging dan ook niet over één nacht ijs. Alle apparaten zijn geïnspireerd, ontworpen en samen ontwikkeld met professionele chefs met jarenlange ervaring achter het fornuis. De uitkomst van deze samenwerking is een assortiment waarmee jij zo een maaltijd op sterrenniveau op tafel tovert.

03_kitchenaid_keukenmachine

De beste ingrediënten

De liefde die het merk KitchenAid heeft voor pure ambacht & vakmanschap is niet onder stoelen of banken te schuiven. De keukenitems worden met precisie gemaakt door vakmensen die kennis hebben van zaken. Dit merk gebruikt daarnaast het duurzaamste soort roestvrij staal en ze produceren hun producten volgens de laatste productietechnieken. Het resultaat: producten die een leven lang mee gaan en je steeds zullen verleiden die keuken weer in te duiken.

04_kitchenaid_keukenmachine

Het oog wil ook wat

Wie kent ze niet: de roze, knalgele, kobaltblauw en appelgroene keukenmachines van KitchenAid? Deze gekleurde machines zijn al sinds 1994 een hit! KitchenAid begrijpt dat koken nog leuker wordt met bijzonder vormgegeven apparaten die je juist liever níet opbergt na het koken. Veel van hun ontwerpen zijn dan ook zonder blikken of blozen iconisch te noemen. Zo zorgt dit merk ervoor dat je naast het koken ook nog eens kunt genieten van cool design.

 

 

 

Wietske van Esveld

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline