Meet the editors: Mayra

Vanuit haar huis middenin het centrum van Amsterdam tikt Mayra Louise (34) over van alles: van haar heuppartij tot de mooiste meubels van Westwing. Naast schrijven staat ze ook regelmatig voor de camera als plus size model.

afbeelding-1

Haar liefde voor interieur groeit met de dag. Zeker nu ze sinds een paar maanden alleen woont en haar huis volledig opnieuw moet inrichten. Het is een mix van vintage vondsten met een vleugje modern, warme kleuren en heel veel groen. Haar huis probeert ze momenteel om te toveren tot een botanische hot spot, maar haar plantencollectie begint al wat dorre blaadjes te vertonen. Ook de tuinier skills van haar huistijger Monroe –zichzelf op de planten draperen en de aarde omscheppen – werpt tot nu toe nog niet zoveel vruchten af. Maar ze houdt moed!

afbeelding-2

Iets anders wat Mayra graag doet als ze thuis is: koken! Van een simpel soepje tot een risotto met zoete pompoen en rode uit de oven. Van een bord vol mooie kleuren wordt ze meteen vrolijk!

Thuis is voor Mayra niet alleen haar huisje maar ook de stad waar ze het liefst elke dag een lange wandeling maakt langs de grachten: Amsterdam. Daar doet ze toch de meeste inspiratie op.

afbeelding-3

Ook heerlijk: een koffietje drinken, naar mensen gluren, uitgebreid lunchen of uit eten met vrienden. Eens in de zoveel tijd kijkt ze haar ogen uit bij een expositie. En shoppen is natuurlijk ook een feest bij al die winkels gevuld met de leukste goodies voor thuis.

 

Blijf je Mayra’s zoektocht naar meer groen in huis volgen? Volg ook Marte en Sophie voor bergen inspiratie!

Marte Steendam

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline