Meet the editors: Sophie

Bij Westwing doen we er alles aan om jou dagelijks te inspireren via onze shop & magazine. We geven tips en tricks hoe je je huis perfect kunt stylen en nemen je mee naar de mooiste interieurs. Benieuwd waar deze inspiratie vandaan komt en wie de teksten schrijven? Tijd om onze editors te leren kennen in deze driedelige serie – Meet the editors! Ons tweede schrijftalent is Sophie.

afbeelding-1

Ze houdt van het ontdekken van nieuwe plekken. Maar goed ook dat Sophie (25) in een stad woont waar genoeg te beleven valt: Amsterdam. De plek waar iedere week een nieuwe conceptstore zijn deuren opent. Waar tentoonstellingen elkaar in rap tempo afwisselen en waar je op iedere hoek van de straat een koffiebar aantreft – de één nog leuker aangekleed dan de ander….

Naast het ontdekken van nieuwe plekken, houdt Sophie nauwlettend in de gaten wat er allemaal gebeurt in Home & Living land. Of je nu benieuwd bent in welke winkel je de tofste industriële meubels vindt, welke woonbeurs je niet mag missen of hoe je nou in hemelsnaam een vintage kastje combineert met een moderne stoel… grote kans dat Sophie het antwoord heeft op jouw levensvragen omtrent Home & Living.

afbeelding-2

Haar eigen stijl? Die zou je het best kunnen omschrijven als een bonte mix van verschillende stijlen, uitgesproken kleuren en bijzondere objecten. Van een salontafel in Deens design tot een authentiek kunstwerkje opgedoken op een rommelmarkt in Istanbul – je vindt het allemaal terug in het Amsterdamse appartement waar ze samen met haar vriend woont.

afbeelding-3

Al schrijvend – want dat is haar grootste passie – neemt ze je graag mee naar de must visit spots binnen en buiten haar favoriete stad, de fijnste plekken om cultuur te snuiven en uiteraard de meest inspirerende plekken waar je ideeën opdoet voor je eigen interieur. Ga je mee met Sophie?

Marte Steendam

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline