Meet the editors: Wietske

Van India tot aan Zuid-Afrika. En van Brazilië tot aan Sri Lanka en IJsland. Als onze editor Wietske (26) haar interieurstijl moet beschrijven is dat: eclectisch gecombineerd met een heleboel vintage. Veel uit haar kleurrijke interieur tikte ze dan ook op de kop tijdens haar reizen.

new-01.-intro

Wietske is gek op bijzondere vintage items en maakte de abstracte kunst die ze aan haar muur heeft hangen zelf. De vintage vondsten verzamelde ze op vlooienmarkten die ze de afgelopen jaren bezocht en waar ze zelf ook met grote regelmaat stond te verkopen.

02.-abstractekunst

Met het vintagevirus werd Wietske al op jonge leeftijd besmet. Bij de antiek faires die haar oma organiseerde, was ze altijd haantje de vorste en raakte ze geïnspireerd door de bijzondere verhalen die voorwerpen in zich droegen. Het antieke medicijnenkastje dat ze van haar oma kreeg is haar dierbaarste bezit en is haar pronkpaardje in huis.

03.vintage

Hoewel Wietske gek is op de vele hippe nieuwe tentjes die als paddenstoelen uit de grond lijken te komen in Amsterdam-Oost, waar ze samenwoont met haar vriend, dagdroomt ze ook regelmatig over een leven dichter bij de natuur. Het opknappen van een bijzondere oude school, molen of ander monument gelegen in de vrije natuur is iets wat hoog op haar verlanglijstje staat.

04.-inspiratie

Waar Wietske haar inspiratie opdoet is? Dat is voornamelijk tijdens de reizen die ze maakt. Als ze morgen wakker zou worden en de loterij gewonnen zou hebben, dan zou ze direct op wereldreis gaan. Of je dan nog van haar zou horen? Natuurlijk, want het ontdekken en op zoek gaan naar inspiratie, trends en nieuwe verhalen zal haar nooit vervelen!

Marte Steendam

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline