Westwing viert feest met Michiel de Zeeuw

We’re gonna party like it’s our birthday… Westwing wordt 4 jaar oud! Ons vierjarig bestaan gaan we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Onze beste vrienden Michiel de Zeeuw, Marijke Schipper en Lotz komen op ons feestje en vertellen hoe zij hun verjaardag het liefst vieren. Zo komen we in de juiste sfeer tijdens onze feestweek. Vandaag is stylist Michiel de Zeeuw aan het woord.

feesttafel

Een feestelijke tafel

“Zorg dat je met verschillende hoogtes werkt om je tafel er lekker dynamisch en vrolijk uit te laten zien. Hiervoor kun je etagères gebruiken of – voor de echte creatieven onder ons – omgekeerde bloempotten die je met cadeaupapier kunt inpakken. Zet hier je schalen en taarten op en je hebt een feestelijke tafel.”

eten

Favoriet cadeau

Gekregen: “Het mooiste cadeau ooit kreeg ik toen ik 10 werd. Een nieuw bed, in zwart staal. Het was een twijfelaar en ik was zo blij om ineens zo’n breed bed te hebben.”

Gegeven: “De drie pruimenbomen die ik mijn vriend voor zijn 40ste verjaardag heb gegeven samen met al onze vrienden en familie, waren een bijzonder cadeau.”

pruimenboom

Origineel cadeau?

“Volgens mij scoor je met eetbare, mooie items voor in de keuken altijd goed. Staan ze toch niet zo mooi? Dan eet degene ze toch gewoon op! Denk aan luxe jam, een fijne olie of een bijzondere pesto.”

 

Volgens mij scoor je met mooie, eetbare items altijd.

 

Leukste verjaardag ooit?

“Afgelopen jaar heb ik een fantastische verjaardag gehad. Ik had een cateraar geregeld waardoor ik voor het eerst niet zelf in de keuken hoefde te staan. Ideaal was het en super gezellig!”

catering

Groot of klein?

“Ik heb altijd een hekel gehad aan mijn eigen verjaardag. Dit heb ik eindelijk een beetje losgelaten. Iedereen die tijd heeft om op mijn verjaardag langs te komen is welkom. The more the merrier.”

Sophie Don

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline