Opening night: Pop-up coffeebar

Tijd voor een Westwing feestje! We hebben de handen ineengeslagen met international designer Eric Kuster en zijn team voor de styling van een pop-up coffeebar in Amsterdam.

Lange-bank

WESTWING X ERIC KUSTER

De tijdelijke coffeebar in een oude kapel boven het hippe restaurant As was een goede mix van de stijl van Eric Kuster en Westwing. Iedereen reageerde verrast op het contrast van het oude gebouw en de flitsende inrichting door Kuster. In de ronde ruimte waren rondom levensgrote projecties te zien met beelden van de Westing website en de internationale portfolio van Kuster. Meest opvallend was de enorme bank van 7 (!) meter lang die Eric precies onder de koepel had geplaatst.

Op de Opening Night werden onze genodigden ontvangen met heerlijke cocktails in Home & Living thema. Meest populair: de Espressofa Martini en de Home & Drinking met groene thee en gin.

Foto-delia-bank
Style director  en  founder Delia Fischer in gesprek met een aantal journalisten

INTERNATIONAL STYLE DIRECTOR

Een stralende aanwezigheid tijdens de opening op 1 oktober was Delia Fischer, de oprichter en international style director van Westwing. Ook Delia was laaiend enthousiast over de inrichting en de leuke gasten die met ons zijn komen proosten.

De ruimte vol nieuwsgierige tijdschriftredacteuren, bloggers en webeditors hebben de pop-up coffeebar volop gefotografeerd, gesproken met Delia Fischer en gekeken naar de projecties die de Westwing-website tastbaar maakten.

Foto-pop-up-bar-met-mensen
Een ruimte vol enthousiaste gasten

A BIG SUCCES

De opening van de pop-up coffeebar was een groot succes, hoe kan het ook anders met passende Home & Living cocktails, een enorme loungebank van Eric Kuster en enthousiaste gasten.

De Westwing pop-up coffeebar is na de opening nog 2 dagen open geweest voor koffie- en interieurliefhebbers die langs kwamen voor een heerlijke kop Bocca-koffie en een chocolade cupcake.

Tot de volgende keer! Check onze Facebook-pagina en Pinterest (@westwingnl) voor meer foto’s.

Charlotte Kalshoven

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline