Odette's Sparkle Parade

Bij Westwing kunnen we bijna niet wachten totdat het kerst is! Dit jaar staat kerst bij Westwing deze periode in het teken van ‘thuisblijven.’ Het is namelijk dé kersttrend, om dit feestelijke moment te vieren vanuit je eigen huis. Niet gek, want op deze manier heb je de complete styling van je tafel helemaal zelf in de hand! En de voorbereidingen voor deze feestelijke periode zijn bij ons natuurlijk al in volle gang.

03_sparkleparade-westwing_kerst

Zo hebben we de vijf meest bijzondere kerstthema’s voor je in petto: Sparkle Parade, A Christmas getaway, een krachtige kerst, L.O.L. with Santa, Kerst in Scandinavië  én Wild Romance. Creative Director Odette laat je door middel van video’s en DIY’s zien hoe je deze looks op perfecte wijze doorvoert. Trek gauw die glitterjurk uit de kast want het is tijd voor ons eerste thema: Sparkle Parade!

 

 

Wie wil er nou niet schitteren tijdens de kerst? Door te kiezen voor een tafel gevuld met goudkleurige details en glinsterende accenten is die X-mas sparkle ineens binnen handbereik. Sparkle Parade draait erom dat je jouw interieur voorziet van een flinke laag glans.

02_sparkleparade-westwing_kerst

Hoe je dat bijvoorbeeld bij je kersttafel doet? Met een middenstuk met gouden accenten en prachtig goud bestek. De twist creëer je door donkere accenten toe te voegen zoals zwarte kandelaars of onderborden. Door met hoogteverschillen te werken, krijgt de tafel een extra levendige look. Waar wacht je nog op? Get your sparkle on!

 

Print it! Menukaarten

Om je kersttafel superstijlvol aan te kleden, kies je voor originele, gepersonaliseerde menukaarten die tevens dienen als servethouders. Na het downloaden schrijf je er gewoon zelf jouw kerstmenu op. Download ze hier en maak een goeie indruk tijdens het kerstdiner!

07_sparkleparade-westwing_download_kerst1

 

DIY: Porseleinen bordjes van goud


Door je tafel in goud te hullen, creëer je deze kerst een ongelofelijk luxe look. Alhoewel het als een duur grapje klinkt – een servies in goud – hebben wij een superleuke en goedkope oplossing: beschilder je basic servies met goudverf!

Benodigdheden:
– Servies
– Tape
– Goudkleurige porseleinverf

04_sparkleparade-westwing_DIY_kerst


Gebruik voor deze DIY basic gevormd, porseleinen servies in het wit. Precies dit soort servies vind je in onze shop.

 

05_sparkleparade-westwing_DIY_kerst


Plak met tape delen van het servies af. Hierin kun je helemaal los gaan: kies voor een gestreept patroon door verschillende stroken naast elkaar te plakken of creëer een driehoek op je bord. Maak de mooiste, grafische patronen op deze manier.

06_sparkleparade-westwing_DIY_kerst


Als al je borden zijn afgeplakt, wordt het tijd om de delen die niet afgeplakt zijn, te gaan verven. Zorg dat je minstens twee lagen aanbrengt, zodat de verf goed dekt.

07_sparkleparade-westwing_DIY_kerst


Klaar? Laat de bordjes 24 uur drogen om ze vervolgens 35 minuten te bakken in de oven op 150 graden.

 

Leg een wit tafellaken van het fijnste materiaal op tafel. Geef je gouden DIY-borden een mooi plekje op tafel en vul het oppervlak met gouden accenten zoals kandelaars, servetten en goudkleurig bestek. Geef de tafel een klassieke knipoog door wat dennenappels of andere natuurlijke elementen toe te voegen.

Enjoy your Sparkle Parade!

 

Fotografie: Michiel Maessen

Sophie Don

Heb je onze app al?

Naar de app
Naar de app
Offline